Két gyermeket hagyott hátra: ez történt David Bowie lányával és fiával az édesapjuk halála után

David Bowie fiatalon szerzett világhírnevet, ám a sikerek mellett a családalapításról sem mondott le. Két gyermeke született, akik ma már saját, önálló életet élnek.

Szupersztár és családapa

Noha David Bowie 2016 óta nincs az élők sorában, személyét még mai is szeretet és rajongás veszi körül. Munkásságával örökre beírta magát a történelembe, karrierje azonban csak második próbálkozásra indult be: 1969-ben jelent meg a Space Oddity című dala, ami a brit kislemezlista 5. helyét érte el, a neve pedig egy csapásra ismertté vált az egész világon. Bowie a múlt század leghatásosabb zenészeinek táborát erősítette, s noha mindig is különcnek, valamint kiszámíthatatlannak tartották, a kulisszák mögött ő is ugyanolyan ember volt, mint bárki más – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy sokakhoz hasonlóan ő is saját családra vágyott. A legenda két gyermeket hagyott hátra, ám azt csak kevesen tudják, mi történt velük az édesapjuk halála után. Részletek a galériában!

David Bowie 20 éves volt, amikor megismerkedett Angie Bowie-val Londonban. 1970-ben hivatalosan is összekötötték az életüket, egy évvel később pedig világra jött egyetlen fiuk, Duncan Jones. Noha a szülők kapcsolata már a kezdetekkor sem volt felhőtlen, a családalapítás felvillanyozta őket, és boldogan várták kisbabájuk érkezését.
Kattints a további képekért!

David Bowie és Freddie Mercury a múlt század leghatásosabb zenészeinek táborát erősítették. Elképesztő tehetségükkel örökre beírták magukat a történelembe, ráadásul a 80-as évek elején még egy közös szerzeményük is született, ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy valójában milyen volt a kapcsolat közöttük.

Leadfotó: Nigel Wright/Mirrorpix/Getty Images

Oldalak