A 80-as évek szépségideálja volt, mindenki érte rajongott: Daryl Hannah 61 éves korára alaposan megváltozott, így néz ki ma

A színésznőt olyan filmekből ismerhetjük, mint az Őrjöngés, a Szárnyas fejvadász vagy éppen a Kill Bill – egy biztos, mára már csak egy-két vonásában vélhetjük felfedezni egykori énjét.

Mindenki olyan akart lenni, mint ő

Daryl Hannah eredetileg balett-táncosnak készült, hamar kiderült azonban, hogy a színészmesterséghez is van tehetsége, amikor 18 évesen bemutatkozott az Őrjöngés című horrorfilmben. A debütálása vegyes érzelmeket váltott ki a nézőkből és a kritikusokból, négy évvel később azonban karrierje egycsapásra elkezdett felfelé ívelni, miután feltűnt a Szárnyas fejvadász, majd a Csobbanás című filmben Tom Hanks oldalán. Darylből ekkorra valódi szexszimbólum lett: a nők őt próbálták utánozni, a férfiak pedig körül rajongták, minden mozdulatát lesték és gyakorlatilag epekedtek érte. Nem csoda hát, hogy a színésznőt 1984-ben beválasztották Amerika 10 legszebb testű hölgye közé, és szerepelt a Playboy címlapján is – karrierje csúcsa óta azonban több év is eltelt már, Daryl pedig időközben 61 éves lett. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma az egykori szépségideál!

Daryl Mickey Rourke oldalán feltűnt Az alvilág pápája című filmben, de láthattuk őt Julia Robertsszel az Acélmagnóliákban is, valamint a Kill Billben is.
Kattints a további képekért!

Kiderült, hogy II. Erzsébet hogyan viselkedik a „színfalak” mögött, távol a nyilvánosságtól családja és szerettei körében – meglepő dolgok láttak napvilágot, szinte senki sem gondolta volna, hogy az uralkodó milyen természettel van megáldva valójában.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak