Sztárok

Megvan a Dancing with the Stars győztese: elképesztő, ki lett a parkett ördöge 2023-ban

A Dancing with the Stars negyedik évada sem volt meglepetésektől és hihetetlen produkcióktól mentes: az utolsó élő showban azonban már csak három pár küzdhetett meg a végső győzelemért.

Ő volt a legjobb táncos 2023-ban

Október 14-én vette kezdetét a Dancing with the Stars negyedik évada, és a szezon ezúttal sem okozott csalódást, hiszen 10 fergeteges páros mutathatta meg a zsűrinek és a nagyközönségnek tánctudását, valamint a hihetetlen fejlődését hétről-hétre. Radics Gigi, Sydney van den Bosch, Hunyadi Donatella, Király Linda, Eszenyi Enikő, Szabó András Csuti, Simon Kornél, Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny is tánccipőt húzott, és profi táncpartnereikkel minden élő showban felszántották a parkettet látványos koreográfiákkal. Végül azonban most is csak három páros juthatott a döntőbe: Krausz Gábor és Mikes Anna, T. Danny és Lissák Laura, valamint Marics Peti és Stana Alexandra közül került végül ki a győztes, aki elnyerte 2023-ban a parkett királya és királynője címet.

Lapozz a győztesért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.