Sztárok

Dallos Bogi: "Általában kételyeim vannak magammal kapcsolatban"

Újabb versenyző számára ért véget a Sztárban Sztár idei szériája. Vasárnap Puskás-Dallos Bogi és Stohl András maradtak a színpadon, végül az énekesnőnek kellett búcsúznia a műsortól.

Megvan az újabb kieső

Elképesztő átalakulásokból és fergeteges produkciókból ezúttal sem volt hiány a TV2 színpadán: vasárnap este kezdetét vette a Sztárban Sztár ötödik élő adása, melyet Zámbó Krisztián zárt a nap legjobbjaként, így ő teljes nyugalommal ülhetett le elsőként a páholyba. Versenyzőtársaihoz hasonlóan Krisztiánra, és természetesen Puskás-Dallos Bogira is nagy feladat várt, akinek legutóbb a koszovói-albán származású angol popsztárt, Dua Lipát kellett megszemélyesítenie a színpadon: a 24 éves énekesnő a tőle megszokott módon kihozta magából a maximumot a színpadon, végül azonban búcsúznia kellett az ország házibulijától. Férje, Puskás-Dallos Peti a családjával, valamint a házikedvencével közösen szorított szerelmének a tévé előtt, erről egy aranyos videót is megosztott a közösségi oldalán. Az énekesnő a Femcafe.hu-nak elárulta, hogyan érintette a kiesés, valamint azt, mik a tervei a közeljövőben.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...