Sztárok

Dallos Bogi gyönyörű koszorúslány volt, egy sztáresküvőn vállalta el a megtisztelő feladatot

Fontos szerepet töltött be Gyuricza Dóra és Rácz Jenő esküvőjén Dallos Bogi. Koszorúslányként csodaszépen festett, ahogy a menyasszony is igazi hercegnőként tündökölt. Sorra jelennek meg a képek az esküvőről.

Álomesküvő sztárvendégekkel

Ahogy a Femcafe.hu is megírta, július végén örök hűséget fogadott egymásnak Rácz Jenő és Gyuricza Dóra. A Michelin-csillagos séf és kedvese a legnagyobb titokban mondták ki a boldogító igent egy csodás kúrián, ahol a szeretetteikkel együtt ünnepeltek a nagy napon. Pár napig még semmilyen részletet nem árult el az esküvőről a sztárpár, aztán a Best magazin múlt heti számában megosztottak pár részletet.

A menyegzőt szinte teljes egészében Dóri szervezte meg, mivel Jenő nemrégiben nyitotta meg az éttermét, ami megkövetelte tőle, hogy akár napi 12-14 órát is dolgozzon, így gyakorlatilag csak aludni járt haza. Az újdonsült férj azonban a lapnak elárulta: szerencsére megegyezik Dórival az ízlésük, így tökéletesen megbízott párja döntéseiben. A séf azt is elárulta, neki annyi volt a feladata, hogy elkészíttesse a szmokingját, illetve kitalálja a menüt.

Bár az utolsó pillanatban becsúszott pár gikszer – például a vőfély a lagzi előtt mondta le az eseményt, és azonnal keresni kellett helyette mást –, a szerelmesek semmin nem stresszeltek ilyen apróságokon, és ha aggódtak is volna, az minden bizonnyal azonnal elszállt, mikor Jenő megpillantotta Dórit az oltár előtt, és könnyekig meghatódott. „Megláttam a menyasszonyomat és elállt a lélegzetem. Fejbekólintott, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy ez a csodálatos, gyönyörű nő percek múlva a feleségem lesz” – fogalmazott a férj.

A vendégseregben több hazai híresség is megtalálható volt, például Dallos Bogi is, aki nagyon fontos szerepet kapott az esküvőn.

Lapozd fel a galériánkat!

Gyuricza Dóra a Nyerő páros című műsorban barátkozott össze Dallos Bogival, akivel azóta is nagyon jó barátnők.
Kattints a további képekért!

Kollányi Zsuzsit komoly kihívások elé állítja három gyermek nevelése, ám most őszintén vallott a nehézségekről és arról, ki segít neki a legtöbbet fiaival.

Leadfotó: instagram.com/dallosbogi

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...