Sztárok

Curtis kitálalt az igazságról és Majkáról: a rapper őszintén elárulta, valójában miért váltak el útjaik

Hosszú hallgatás után Curtis tisztázta, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, valamint őszintén vallott arról is, valójában miért váltak szét Majkával.

Váratlan szakítás

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, múlt hétvégén a történelem megismételte önmagát: 2018-ban bombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis különváltak, majd kiderült, a döntést Curtis drogproblémái miatt hozták meg, aki nem jelent meg az egyik közös fellépésükön. Később aztán rendeződtek a dolgok, Curtis elvonóra ment, hazánk egyik legnépszerűbb duója pedig újra összeállt – sokáig úgy tűnt, a sztori végleg a múlté, ám néhány nappal ezelőtt ismét megtörtént az, amitől mindenki félt. Curtis nem jelent meg a zenekari találkozóhelyen, ahonnan turnébusszal mentek volna tovább a villányi fellépésükre: Majka hiába hívta telefonon a rappert, nem sikerült elérnie. A botrány óta újabb és újabb pletykák keltek szárnyra, és az a hír járta, hogy Curtis visszaesett és újra drogproblémái vannak, mostanáig azonban egyikük sem tisztázta, miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!