Lélegeztetőgépre került a koronavírusban szenvedő Csollány Szilveszter

Az 51 éves olimpiai bajnok tornászt jelenleg egy fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják. Úgy hírlik, válságos a közismert sportoló állapota.

A legendás magyar tornász is koronavírusos lett

Koronavírussal fertőződött, majd lélegeztetőgépre került az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok magyar tornász, az 51 esztendős Csollány Szilveszter - adta hírül hétfőn a Magyar Nemzet. A lap információi szerint a versenyzéstől 2003-ban visszavonult sportolót egy budapesti kórház intenzív osztályán kezelik koronavírus szövődményei miatt, állapota válságos.

A Magyar Nemzet cikkében megemlítik, hogy november 23-án telefonon keresték fel a közismert sportolót, ugyanis azon a héten vele szerették volna elkészíteni a szokásos szombati interjújukat. Csollány Szilveszter ekkor azt mondta, örömmel állna a lap rendelkezésére, ám egy hét türelmet kért, mivel gyengélkedett. A Magyar Nemzet újabb megkeresésére múlt hétfőn már csak SMS-ben válaszolt: Csollány ekkor azt írta, nem tud interjút adni, mivel időközben kórházba került. A lap hétfőn újból kereste az 51 éves egykori tornászt, aki ekkor már nem reagált a kapcsolatfelvételi szándékra. A Magyar Nemzet végül hétfőn délután értesült róla, hogy a magyar híresség súlyos állapotban került kórházba.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2