Sztárok

Friss fotón Csisztu Zsuzsa és ritkán látott fia: A 16 éves Krisztián helyes kamaszfiú lett

Csisztu Zsuzsa és 16 éves fia, Krisztián együtt látogattak ki a Budapesten megrendezett atlétikai világbajnokságra.

Friss fotón anya és fia

Csisztu Zsuzsának és második férjének, Ketskés Norbertnek két fia született, a most 16 éves Krisztián és a 10 éves Adrián. Nagyobbik fiával töltött el egy anya-fia napot, méghozzá nem máshol, mint az atlétikai stadionban.

Krisztián, Csisztu Zsuzsa májusban töltötte 16. életévét, így már igazi kamaszfiúnak számít. Ugyan olimpikon édesanyja távoltartja a nyilvánosságot a magánéletüktől, most mégis megosztott egy friss fotót kettőjükről.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Egészség
Mindannyian tudjuk, hogy sajnos a rák az egyik leggyakoribb, gyógyíthatatlan betegség szerte a világon. De gondoltad volna, hogy már olyan apró dolgokkal is csökkentheted a kockázatát, mint bizonyos...
Lifestyle
Ha azt tapasztalod, hogy bőröd száraz, illetve állandóan hámlik, hiába veted be naponta hidratáló krémjeidet és szérumjaidat, talán itt az ideje, hogy inkább az étrendeden változtass.
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.