Clint Eastwood fia igazi szívtipró: a 35 éves Scott elképesztően dögös pasi

Clint Eastwood eltitkolt fiaként került anno a címlapokra, aki Hawaiin nőtt fel úgy, hogy nem ismerte apját. Mára viszont nemcsak a nyomdokaiba lépett az öreg Eastwoodnak, de hamarosan túl is szárnyalhatja őt karrierje szempontjából.

Nem esett messze az alma a fájától

Ha arra gondolunk, milyen egy igazán dögös pasi, joggal juthat eszünkbe Clint Eastwood 35 éves fia, Scott, akinek nem volt mindig olyan fényes élete, mint napjainkban: 1986-ban látta meg a napvilágot a színész és egy légiutaskísérő, Jacelyn Reeves fiaként, ám apját sokáig nem ismerte, ugyanis Clint jódarabig nem vett tudomást gyermekéről, hiszen az házasságon kívül született. Mára természetesen már jól ismeri egymást apa és fia, de le sem tagadhatnák a másikat, hiszen Scott kiköpött mása a fiatalkori Clintnek. Scott egyébként egyáltalán nem akart a kezdetekben hasznot húzni abból, ami ismert vezetéknevével járt volna, így karrierje elején Scott Reeves néven ismerte meg őt a világ, mára viszont már abszolút nincs is szükség nevére ahhoz, hogy elismerje őt a filmes szakma, hiszen tehetségével bizonyított eleget. Természetesen a remek gének is neki kedveznek, galériánkban mutatjuk, miért is érdemes rá vetni jó pár pillantást!

Scott olyan filmekben szerepelt már, mint a Harag, a Suicide Squad vagy éppen a Halálos iramban 8., de azt is elárulta, hogy például hiába jelentkezett apja filmjébe, az Amerikai mesterlövész című alkotásba, visszautasították őt.
Kattints a további képekért!

Diana hercegné keményen, időt és energiát nem sajnálva dolgozott férje meglepetésén, de Károly egyáltalán nem volt elragadtatva a különleges karácsonyi ajándéktól.

Leadfotó: 123rf

Oldalak