Smink nélkül mutatkozott az 55 éves Cindy Crawford: mindenkinek leesik az álla

Íme a pucér valóság: így néz ki az egykori szupermodell és szexszimbólum teljesen natúr arccal.

Lencsevégre kapták a paparazzik

Cindy Crawford neve egybeforrt a szépséggel és a modellkedéssel: ő is azon szupermodellek közé tartozik, akik Claudia Schifferrel, Linda Evangelistával és Naomi Campbellel együtt megváltoztatta az 1980-as évek végén, 1990-es évek elején a divatot. Annak ellenére, hogy már 55 éves, így túl van fiatalságának idusán, még mindig képes ujja köré csavarni a világot kifinomult eleganciájával, és sok nő a mai napig példaképként tekint rá, hiszen azon sztárok és hírességek közé tartozik, akik méltósággal viselik korukat, és nem akarnak fiatalabbnak látszani, így nem is varratják szét magukat annak érdekében, hogy újra húszévesnek nézzenek ki. Bár mostanában inkább Cindy Crawford meseszép lányával van tele a sajtó, Cindy maga még mindig nem elhanyagolható, hiszen Richard Gere volt neje maga a női ideál megtestesítője – erre remek bizonyíték legfrissebb fotója, amit a paparazzik készítettek róla, méghozzá smink nélkül. Galériánkban mutatjuk!

Íme Cindy, még karrierje elején - a fotót nézve egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy bomlottak érte a férfiak, hiszen egy tökéletes nőt látunk, valódi idomokkal.
Kattints a további képekért!

Ugyan sosem titkolta, hogy férfival él párkapcsolatban, Kocsis Tibor egészen mostanáig nem bújt elő a nyilvánosság előtt. A coming outjáról szóló hírek azonnal bejárták az országot, azóta pedig rengetegen írnak ezzel kapcsolatban az énekesnek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak