Kísérteties a hasonlóság Cindy Crawford és lánya között: Kaia Gerber kiköpött az édesanyja, sőt talán még szebb is nála

Legfrissebb fotóján a 22 éves Kaia Gerber megszólalásig hasonlít világhírű édesanyjára, Cindy Crawfordra, és meglehet azt sem túlzás kijelenteni, hogy kezdi őt túlszárnyalni.

Bámulatos fotókat tett közzé magáról

Cindy Crawford neve az egész világon ismert, s nagyon úgy tűnik, hogy lánya is ebbe az irányba tart. A 22 éves Kaia Gerber szépségére egészen fiatal korában felfigyelt a divatipar, melynek következtében 10 évesen már a Versace Young-ot reklámozta, igaz, aktívan csak 15 esztendősen kezdett manökenkedni. Azóta pedig fénysebességgel ível felfelé a karrierje: tervezett már közös ruhakollekciót a néhai Karl Lagerfelddel, valamint többször elnyerte az Év Modellje díjat. Jelenleg a YSL Beauté és a Marc Jacobs Daisy parfümök reklámarca, de az Azzedine Alaïa, az Omega és Céline plakátjain is ő köszön vissza – nem meglepő, hogy hatalmas népszerűségnek örvend, közösségi oldalain pedig napról napra egyre többen követik. Instagram oldalára rendszeresen posztol tartalmakat, egyik legfrissebb fotója láttán pedig rajongóinak azonnal leesett az álla, ugyanis pont úgy néz ki rajta, mint az édesanyja; galériánkban megmutatjuk!

Kétségtelen, hogy Kaia Gerber megnyerte a genetikai ötöslottót: ellenállhatatlanul vonzó vonásokkal áldotta meg a sors, bőre makulátlan, alakja nádszálvékony, haja pedig olyan ragyogó, akár a csillagok az égen.
Kattints a további képekért!

Kaia Gerber a világ legfelkapottabb manökenjei közé tartozik, ami nem csoda, hiszen lélegzetelállító szépséggel áldotta meg a sors, ráadásul bármilyen ruhadarabot is ölt magára, megjelenése egyszerűen maga a tökély.

Leadfotó: Emma McIntyre/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?