Egy hotelszobában akasztotta fel magát az 52 éves rocksztár: kiderült, mit találtak az énekes boncolási jegyzőkönyvében, ez okozhatta a halálát

Az egész világot megdöbbentette Chris Cornell tragikus és hirtelen jött halála 2017 május 18.-án, amit családja a mai napig nem tudott feldolgozni – felesége azóta elárulta, szerinte és a boncolási jegyzőkönyv szerint mi vezethetett valójában férje halálához.

Halálhírük az egész világot megrázta

A sztárok élete nem csupán a pénzről, az irgalmatlan mennyiségű bulikról, a menő ruhákról és a bulikról szól, hanem megannyi nehézségről is – ez utóbbit igazolja az, hogy sok híresség egész egyszerűen nem tud megbirkózni az óriási hírnévvel és annak felelősségével, így nem egy előadó vagy épp színész az öngyilkosságot látja egyedüli kiútnak a földi élet megpróbáltatásai elől menekülve. Persze vannak olyanok is, akiknek halálát a véletlenszerű túladagolás, drog- vagy éppen alkoholproblémáik okozták, de az sem egyedi eset, hogy az illető gyerekkori traumáit sosem tudta kiheverni, ezért döntött amellett, hogy kioltja az életét. Gondoljunk csak a Linkin Park frontemberére, Chester Benningtonra, akit 2017. június 20-án találtak holtan saját otthonában: mint az utólag kiderült, az énekes felakasztotta magát, ami visszavezethető démonjaira. Chester fiatalon évekig kábítószer- és alkoholproblémákkal küzdött, a tudatmódosító szerekkel pedig a gyerekkorában történt fizikai bántalmazás nyomait próbálta feledni. Hozzá hasonló sorsra jutott Chris Cornell, a világhírű rocksztár is – galériánkban eláruljuk, mi történt pontosan az énekessel, valamint azt is, mit találtak boncolási jegyzőkönyvében.

Chris Cornellt a Soundgarden nevű együttes énekeseként ismerhette meg a világ: a zenekar a Pearl Jam, a Nirvana és az Alice in Chains mellett a negyedik nagy grunge-együtteshez sorolható. Chris korábban az Audioslave-ben is énekelt, kivételes, közel négy oktávos hangterjedelme miatt igen különleges előadóként tartották őt számon.
Kattints a további képekért!

A Nemzet Színésze életveszélyben volt: Bodrogi Gyula életét Merkely professzor mentette meg.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak