Sztárok

Szívszorító, mit írt anyjának búcsúlevelében az öngyilkosságot elkövető szépségkirálynő: pár perccel később a mélybe vetette magát

2023 januárjában lesz egy éve annak, hogy a gyönyörű Cheslie Kryst mindössze 30 évesen úgy döntött, hogy véget vet életének.

A mai napig nem érti senki, hogy miért tette

Idén január 30-án a világ egy emberként döbbent meg, amikor kiderült, hogy a 2019-es Miss USA nyertese, Cheslie Kryst öngyilkos lett: a csupán 30 éves szépség leugrott egy manhattani épületről nemsokkal azután, hogy posztolt egy utolsó képet magáról az Instagram-oldalán a következő sorokkal: „Hozzon neked békét és nyugalmat ez a nap”. A gyönyörű modell édesanyja a tragédiát követően szintén a közösségi média platformján törte meg a csendet: „Soha nem ismertem még korábban ilyen mély fájdalmat. Örökre megváltoztam. A családunk és a barátok pontosan tudták, hogy Cheslie-nek két énje volt: amit a nyilvánosság előtt mutatott, és ahogyan a magánéletben, a zárt ajtók mögött viselkedett. A privát életében a lányom erős depresszióval küzdött, amit mindenki elől titkolt – még előlem is, a legközelebbi bizalmasa elől. Az élete ezen a földön rövid volt, de mégis tele volt sok szép pillanattal és emlékkel. Hiányzik a nevetése, a bölcs szavai, a humorérzéke és az ölelései” – kezdte búcsúsorait akkor a szépségkirálynő anyja, April Simpkins. Azóta az is kiderült, hogy Cheslie épp anyjának címezte utolsó sorait, méghozzá SMS-t küldött az asszonynak pár perccel halála előtt, melyben szívszorító sorokkal tudatta, mit készül megtenni…

Cheslie nem csupán szépségkirálynő volt és modell, hanem ügyvéd is: a csodaszép nő az amerikai igazságügyi rendszer reformján dolgozott, mellette pedig divatblogot írt, illetve két egyetemen összesen három diplomát szerzett.
Kattints a további képekért!

Chevy Chase neve a nyolcvanas években még egyet jelentett a minőségi kikapcsolódást nyújtó vígjátékokkal, és bár a szebb napokat is látott színész máig nem fordított hátat a hivatásának, a külseje rengeteget változott az elmúlt évtizedekben.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.