Sztárok

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas ritkán látott fia őrületesen jóképű: a 22 éves Dylanért bomlanak a nők

Dylan Douglas még csak 22 éves, de már most valódi szívtiprónak számít Hollywoodban, ami nem is csoda, hiszen örökölte szülei remek génjeit.

Öröklődnek a tökéletes gének a családban

Általános hiedelem, hogy két szép embernek nem születhet csúnya gyereke, erről pedig a mai napig szexszimbólumnak tartott Catherine Zeta-Jones és az egykori nőideál, Michael Douglas bőven tudna mit mesélni, hiszen a sztárpárt két, gyakorlatilag tökéletes külsejű gyermekkel áldotta meg a sors. Egy szem lányukról, Carysről korábban már beszámoltunk: a 19 éves szépség örökölte anyja tökéletes vonásait, közös fiuk, Dylan pedig inkább édesapjára, a világhírű színészre ütött. Egy biztos: a 22 éves Dylan lábai előtt már most hevernek a nők, ami nem is csoda, hiszen a fiatal srác igazán jóképű férfivé érett az évek alatt. Galériánkban mutatjuk!

Íme Carys, aki egyszerűen meseszép: a lány egyre jobban hasonlít édesanyjára, ahogy múlnak az évek, ők ketten valósággal tükörképei lettek egymásnak.
Kattints a további képekért!

Carys Zeta Douglas is egy azon sztárcsemeték közül, akik örökölték szüleik remek génjeit.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ez a három csillagjegy bármin képes felhúzni magát, aztán kő kövön nem marad.
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.