Sztárok

Ezt az ajándékot vette 500 millióért Cardi B szülinapjára a férje

Fordulatból nincs hiány, ami Cardi B életét illeti. Néhány hete derült ki, megszületett a második gyereke, majd október 11-én a születésnapját ünnepelte. A szerelme pedig jó mélyen a zsebébe nyúlt.

Család

2018 decemberében egy rövid videóban, félmeztelenül közölte a közösségi oldalán Cardi B, hogy szakított a gyermekei apjával, Offset-tel. "Sokáig dolgoztunk a kapcsolatunkon. Jó barátok vagyunk és szeretjük egymást. De ez a dolog egész egyszerűen nem működött közöttünk. Senki sem hibás, de már nem vagyunk együtt" - magyarázta rajongóinak az énekesnő, látszólag ruha nélkül a haját dobálva. Nyáron aztán mindenkit meglepett az újabb bejelentés: jön a második baba. Az apuka: természetesen Offset!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.