Sztárok

Demi Moore és Bruce Willis nagyszülői örömök elé néznek: legidősebb lányuk, Rumer bejelentette, hogy várandós

A 34 éves sztárcsemete az Instagram-oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy gyermeket hord a szíve alatt.

Elmondhatatlanul boldog az egykori sztárpár

Hatalmas a boldogság Bruce Willis családjában: a filmezéstől afáziája miatt visszavonult hollywoodi színész legidősebb lánya, a 34 éves Rumer az Instagram-oldalán jelentette be, hogy szerelmével, Derek Richard Thomasszal első gyermeküket várják. A nagybeteg Willis és egykori felesége, Demi Moore tehát hamarosan nagyszülői örömök elé nézhetnek. Rumer a közösségi oldalán több lenyűgöző fotót is megosztott a követőivel, s a fényképek tanúsága szerint a sztárcsemete várandóssága bizony nem néhány héttel ezelőtt kezdődött.

Rumer bejegyzését természetesen rengeteg szóbeli gratuláció és megannyi lájk követte, a poszthoz még Willis testvére, Scout LaRue is hozzászólt, nem is szólva Demi Moore-ról, aki a saját Instagram-oldalán is megosztotta a Rumerről készült fotókat, méghozzá az alábbi kommentárral: "Kezdődik a dögös, fura, mentálisan kiegyensúlyozatlan nagymama-korszakom."

A szakmájától visszavonult Bruce Willisről legutóbb akkor írtunk, amikor a hírességről újabb szívmelengető fotók láttak napvilágot: a felvételeken a Die Hard és a Ponyvaregény sztárja szerettei - többek között Demi Moore - társaságában hangolódik a karácsonyi ünnepekre.

Apa és fia között bizony akad hasonlóság bőven, de nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is, hiszen István és Ádám is rajong a teniszért.

Leadfotó: Getty Images / Brian Killian

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.