Sztárok

Drasztikus lesz a változás: így fognak kinézni a királyi család tagjai öregen

Bizony, egyszer Katalint, Meghant, Vilmost és Harryt is eléri az öregkor, az idő vasfoga pedig nekik sem fog kedvezni a FaceApp alkalmazás alapján.

Megöregítették a királyi család tagjait

Vannak olyan sztárok, akiken egyszerűen nem fog az idő – ilyen például az énekesnő Avril Lavigne, akiről épp a minap számoltunk be, mennyire dögös bikiniben. Egyes hírességeknek egyszerűen jól áll a kor, olyanok, mint a jó bor: az idő csak tökéletesíti és nemesebbé teszi őket. Főleg a férfiakra igaz ez, gondoljunk csak Brad Pittre, David Beckhamre vagy éppen Leonardo DiCapriora, akik az idő előrehaladtával egyre sármosabbá és sármosabbá válnak. Nos persze akadnak olyan sztárok is, akikről ezt egyáltalán nem lehet elmondani – egy alkalmazás segítségével most kiderült, hogyan fog kinézni Katalin és Meghan hercegné, illetve Vilmos és Harry herceg 30-40 év múlva, a változás az applikáció szerint pedig igencsak drasztikus lesz. Ha valóban így festenek majd, akkor nyoma sem lesz hercegnék bájának és szépségének, sem pedig a trónörökösök jelenlegi jóképűségének. Galériánkat átlapozva te is a jövőbe utazhatsz velünk, mutatjuk az átalakításokat – ha kíváncsi vagy az eredményekre, nyisd meg fotótárunkat és lapozz, neked is leesik majd az állad!

A leendő királynő, Katalin valószínűleg idősebb korában is elképesztően fog kinézni, legalábbis az alkalmazás szerint – bár igen sok ráncot jósol neki az applikáció, természetes bája nem tűnik majd el, örökre ragyogni fog.
Kattints a további képekért!

Vujity Tvrtko középső fia édesapja kiköpött mása, sokan össze is keverték őt a riporterrel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Ha mindig ugyanazokat a manikűröket készíted el (vagy kéred a körmösödtől), és valami friss, mégis időtlen trendre vágysz, ne keress tovább: a "forró csokoládé" körmök egy új, inspiráló korszakba...
Lifestyle
A Skorpiót olyan akarja átverni, akiről nem is feltételezné! Napi horoszkóp!