Késsel támadtak a világhírű színészre – a metrón törtek az amerikai szívtipró életére

A Másnaposok sztárjának élete pillanatokon, és csupán a szerencsén múlott.

Szerelmi sokszögek

Bradley Cooperről mindenkinek kapásból három dolog is beugrik: a ragyogó kék szempár, a Másnaposok című filmtrilógia, illetve Lady Gagával való máig tisztázatlan kapcsolata. A színész állítólag a Csillag születik című film forgatása közben került közelebb az énekesnőhöz, a pletykák szerint pedig nem csupán a vásznon alakítottak egy párt. Ez így szép és romantikus is lenne, csakhogy Lady Gagának vőlegénye volt ekkortájt, Bradley Cooper pedig évek óta egy párt alkotott már a szupermodellel, Irina Shaykkal, akitől gyermeke is született. Nos, azóta káosz van a két sztár körül: Gaga és Bradley soha nem vállalták fel a nyilvánosság előtt, hogy valaha is szerelmi viszonyt ápoltak volna, ám mindketten szakítottak korábbi párjukkal. A hollywoodi hírességek szerelmi életét tehát nem könnyű megfejteni, magánéletükkel kapcsolatban azonban jócskán lehet valós, szuperbiztos információkat is hallani: a minap például kiderült, hogy a szívtipró Bradley életére törtek, a színésznek pedig csupán lélekjelenlétén múlott, hogy nem történt tragédia.

Bradley Coopert sokan dicsérik és tisztelik azért, mert a hírnév után sem szállt el magától – megmaradt annak, aki volt, vagyis egyszerű, földi halandónak, akit bizony nem kísérgetnek mindenhová nagydarab testőrök. Nos, úgy tűnik, ez átok és áldás is egyben, ugyanis a minap éppen emiatt esett áldozatául egy támadásnak a színész.
Kattints a további képekért!

A két műsorvezető között mindig is nagy volt a rivalizálás – Sebestyén Balázs elárulta, ő hogyan élte ezt meg saját szemszögéből.

Leadfotó: 123rf

Oldalak