Óriási örömhírt osztott meg Bordán Irén: a legendás színésznő elárulta azt is, mi élete legcsodálatosabb szerepe

Nagyon különleges helyet foglal el Bordán Irén szívében egy Emmy-díjas sorozat második évadában játszott szerepe, ám mégsem ez a legcsodálatosabb számára. A színésznő a NYÁR 22 vendége volt, ahol egy örömhírt osztott meg a nézőkkel.

A legendás magyar színésznő vallomása

Bordán Irén az 1970-es évek elejétől játszik színpadon és filmekben, több évig élt az Amerikai Egyesült Államokban is, de sosem szakadt el hazájától és a magyar filmvilágtól. Számtalan szerepe közül azonban mégis a legcsodálatosabb számára, hogy nagymama lehet. „Nincs ennél csodálatosabb szerep, velük lenni a legszebb dolog a világon, értük még az Északi-sarkig is elmennék” – árulta el a színésznő, akinek hamarosan már a harmadik unokája születik meg. Emiatt ismét a tengerentúlra utazik majd lányához. Bordán Irén legutóbbi szerepe egy Emmy-díjas sorozatban volt. Az amerikai forgatás izgalmas kihívást jelentett számára és különleges élményként gondol rá. „Misztikus és érdekes volt eljátszani ezt a szerepet ebben a mély tartalmú sorozatban, amelyben az időugrások miatt nagymamából 20 évet visszafiatalítottak” – mesélte a forgatásról, amelyre sokat próbáltak online is, a másik magyar szereplővel, Papadimitriu Athinával. Hogy vágyik-e még valamilyen szerepre, vagy most már nagymamaként abszolút erre a feladatra koncentrál, megtudható a NYÁR 22 beszélgetéséből, ami ide kattintva elérhető!

A 70-es évek egyik legkeresettebb magyar színésznője és szexszimbóluma volt Bordán Irén, aki hazai karrierjét hátrahagyva 1981-ben az Egyesült Államokba költözött, mivel megismerte későbbi férjét, s a szerelem egy másik kontinensen marasztalta.

Leadfotó: MTI/Zih Zsolt

Oldalak