Olyat csinált a Bon-Bon, amit még egy magyar zenekar sem

Szolnoki Péter és Török Tamás a karanténban sem tétlenkednek.

Nem maradunk Bon-Bon nélkül

Tavaly ünnepelte - volna - 25. születésnapját a magyarok egyik kedvenc slágeregyüttese, a Bon-Bon, azonban a jubileumot nem sikerült a tervek szerint ünneplni a koronavírus-járvány miatt. Szolnoki Péter és Török Tamás a leállás ellenére sem húzták be a kéziféket, napokon belül napvilágot lát új daluk videóklipje, amiben bebizonyítják, hogy még mindig a humoruknál vannak és zenei frissességük is naprakész.

A másik újdonságuk pedig egy saját zenekari applikáció, amit Magyarországon először ők adtak rajongóiknak, hogy a vírushelyzetben is tudják közvetlenül tartani a kapcsolatot azokkal, akikkel máskor a közönség soraiban találkoznak. Az újdonságokról Török Tomi bővebben is mesélt riporterünknek.

"Tavaly jubileumi nagy koncertre és egy 114 állomásos turnéra készültünk, de sajnos a Covid-helyzet miatt újra kellett tervezzünk, nemcsak a fellépéseket, hanem a visszalépő szponzorok helyett újakat kell, hogy keressünk. Nem engedtük el, hogy ezt a mérföldkőnek számító, 25. évünket megünnepeljük, de a pandémia miatt egyelőre nem tudjuk pontosan, hol és mikor tudjuk bepótolni a születésnapot" - kezdi a zenész, aki örömmel újságolta, hogy azért nem unatkoznak, a közelmúltban videóklipet forgattak és saját Bon-Bon alkalmazásuk is lett.

"Magyarországon mi vagyunk az elsők, akik elkészítették a saját zenekari applikációjukat, ami ráadásul minden típusú mobilrendszerből elérhető. Ez egy közvetlen platform, ahonnan a rajongók értesítést kapnak a legújabb, velünk kapcsolatos hírekről és eseményekről. Szerencsére nagyon aktív és bátorító közönségünk van, akik ebben a helyzetben is támogatnak bennünket. Nagyon várjuk már, hogy élőben zenéljünk nekik" - folytatta Tomi, aki azt is elárulta, hamarosan debütál a Farsangi funky című új daluk videóklipje, amiben végre őrültködnek egy nagyot, mivel jelmezekben és álarcokban rögzítették az anyagot.

Az új szolgáltatás a bajba jutott művészeknek is segíthet.

Leadfotó: facebook.com/bonbonzenekar

Oldalak