Sztárok

Beyonce ritkán látott húga a világ egyik legszebb nője: Solange természetes és szexi, csábos mosolya párját ritkítja

Elképesztő a hasonlóság a testvérpár között: Solange éppoly bombázó, mint világhírű nővére, akitől szemeit és mosolyát is örökölte, na meg persze tökéletes, nőies idomait.

Dögösek, tehetségesek és sikeresek

A harminckétszeres Grammy-díjas amerikai énekesnőt, Beyonce-t senkinek sem kell bemutatni: a 41 éves díva gyakorlatilag már pályafutása kezdetén meghódította a világot a Destiny’s Child nevű lánycsapattal, ami a kor egyik legsikeresebb bandájává nőtte ki magát. Aztán jött Queen B szólókarrierje: Crazy in Love című dalával szó szerint berobbant a zeneiparba és a köztudatba, így aki addig nem ismerte a nevét, a hihetetlen rekordokat döntögető, mai napig hatalmas népszerűségnek örvendő sláger után már biztosan tudta, ki is az a Beyonce. Az R&B énekesnő tehát sok-sok éve a csúcson van már, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is tervezi egyhamar abbahagyni a toplistás dalok gyártását a rajongók legnagyobb örömére. Magánéletével kapcsolatban legtöbbször Jay-Z-vel való házassága miatt került a címlapokra, arról azonban idehaza csak kevesen tudnak, hogy van egy testvére is, méghozzá egy gyönyörű és szexi húga, aki Beyonce minden szépségét örökölte. Galériánkban mutatjuk, kiről is van szó!

Beyonce kegyeiért mindig is férfiak milliói epekedtek, nem véletlenül: az énekesnő valódi szexszimbólumnak számít, hiszen szép arca mellett tökéletes, nőies idomokkal is megáldotta a sors.
Kattints a további képekért!

A divatdiktátor Kate Middleton ezúttal egy hófehér szettet egészített ki egy mesés, feltűnő színű blézerrel, a végeredmény pedig kifogástalan volt, mint az ő esetében mindig.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...