Ő volt a 90-es évek tinibálványa, mindenki belé volt szerelmes: így néz ki ma a Beverly Hills 90210 egykori szívtiprója

Jason Priestley a mai napig Brandon Walshként él mindenki emlékezetében, nem véletlenül: ő volt a Beverly 90210 ügyeletes szépfiúja, a legnagyobb sármőr, akiért rajongtak a nők – a színész ma már 52 éves is elmúlt, mutatjuk, hogy néz ki most.

Fel sem ismernénk őt az utcán

Tegye fel a kezét, aki hozzánk hasonlóan imádta a Beverly Hills 90210 című sorozatot! Nos, bizonyára sokunk emlékezetében máig tisztán él a sztori, valamint a szereplők, akiknek izgalmas életét 10 évadon át élvezhettük. A Beverly Hills 90210 hatalmas népszerűségnek örvendett külföldön és hazánkban is, ami nem csoda, hiszen az alkotó az az Aaron Spelling volt, akinek olyan nagysikerű sorozatok fűződnek a nevéhez, mint a Melrose Place vagy éppen a Bűbájos boszorkák. A történet egyébként egy csapat tinédzserről szól, akik a Beverly Hills gimnáziumba jártak, majd a California Egyetemen folytatták tanulmányaikat. A sorozat megannyi tinédzserkori problémára rávilágított és sok tabu témát taglalt: nem kívánt terhesség, alkohol, kábítószer, szerencsejátékfüggőség vagy éppen a lázadás, így nem egyszer a helyükbe tudtuk képzelni magunkat. A két főszereplő egy ikerpár volt, akik szüleikkel Minnesotából Beverly Hillsbe költöztek: Brendát Shannen Doherty, míg Brandont Jason Priestley alakította – utóbbi nem csupán a sorozat ügyeletes szépfiúja volt, de a világé is a 90-es években, hiszen gyakorlatilag minden tinilány néző belé volt szerelmes. És hogy hogy néz ki ma, 22 évvel a Beverly Hills 90210 befejezése után? Galériánkban mutatjuk!

Íme a keménymag, a szereplők, akiért egy világ rajongott: mindenki alaposan megváltozott az évek során, van, aki előnyére, de akad köztük olyan is, akinek bizony nem kedvezett az idő vasfoga.
Kattints a további képekért!

Mindössze 37 éves volt a The Detroit Cobras magyar származású frontembere, Rachel Nagy. A tehetséges énekesnőt gyakran Amy Winehouse-hoz hasonlították.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak