Sztárok

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök Berki Krisztián lakásán - a néhai médiasztár felesége is megszólalt

Az influenszer-műsorvezető váratlanul hunyt el pénteken, halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség. A hatóságok ugyanakkor kizárták az idegenkezűséget: Berki nem lett öngyilkos.

Péntek reggel, 41 éves korában érte a halál Berki Krisztiánt

Néhány órával ezelőtt a Femcafe.hu is beszámolt róla, hogy péntek reggel elhunyt Berki Krisztián 41 éves magyar influenszer-műsorvezető, korábbi labdarúgó, az FTC egykori vezérigazgatója. Miután kivonultak a híresség IX. kerületi otthonához, a hatóságok teljesen lezárták a környéket. Sajtóértesülések szerint az érintett társasházban lakók már napok óta kiabálásokat és veszekedéseket hallottak Berki Krisztián ingatlanja körül, sőt a helyszínre korábban is kimentek a rendőrök.

A rendőrség helyszíni szemlét tartott Berki Krisztián lakásán. Megállapítást nyert, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, vagyis nem történt gyilkosság. A HVG.hu friss cikkéből az is kiderült, hogy a hatóságok kábítószergyanús anyagot találtak Berki ingatlanjában, s emiatt közigazgatási eljárást indítanak - közölte a lap kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A médiasztár halálhírét felesége, Berki Mazsi is megerősítette. "Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk" - nyilatkozta a nő a Borsnak.

Berki halála kapcsán több magyar híresség is megszólalt az elmúlt pár óra során.

Lapozz, mutatjuk, hogyan reagáltak a halálhírre a magyar sztárok!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...