Sztárok

Bereczki Zoltánt terrorizálták a tanárai a középiskolában: "Volt két osztályfőnököm, akik ma bűnözőnek számítanának"

Az énekes-színész nem érezte magát komfortosan a középiskolában. Rendszeresen késve is ült be az iskolapadba, és mindig színes képzeletét hívta segítségül, amikor meg kellett indokolnia késlekedése okát.

"Súlyos nyomokat hagytak a lelkünkön"

Bereczki Zoltán számára traumatikus élményt jelentett iskolába járni - árulta el a jeles magyar énekes-színész a Story magazinnak. Az ország egyik legkedveltebb színművésze máig keserű szájízzel gondol vissza azokra a mára már megfakult emlékű évekre, amiket az iskolapad koptatásával töltött. Leszögezte: mindenképpen szeretné, ha gyermekei sokkal nyitottabb, toleránsabb, egyszersmind oldottabb hangulatot sugárzó iskolák falai között nevelkednének, és örülne, ha soha nem kellene megtapasztalniuk ugyanazt, amin ő ment keresztül tizenévesen.

„A nagylányom most elsős gimnazista, ő már egy egészen más világban nő fel, mint én. Ha most elölről kezdhetném, szívesen megnézném, hogyan alakul az életem, milyen személyiségfejlődésen mennék át, ha olyan körülmények között járhatnék iskolába, mint ő. Mert ahogy én felnőttem, azt inkább személyiségrombolásnak nevezném. Az általános iskolám teljes ideje alatt értek atrocitások. A középiskola pedig felemás volt: részben inspiráló, részben szintén romboló. (...) Szülőként is elhatároztam: lehet, hogy az én gyerekkoromat megnehezítették, de a lányaimat nem hagyom, nekik szabadságban kell felnőniük. Nekem volt két osztályfőnököm, akik ma bűnözőnek számítanának. Olyan dolgokat tehettek és tettek is meg, amik ma már elképzelhetetlenek. Hogy mást ne mondjak, kaptunk körmöst. Ezek a tanárok valószínűleg már nem élnek, így nem akarom részletezni, miket követtek el, de súlyos nyomokat hagytak a lelkünkön” - mesélte a Story magazinnak Bereczki Zoltán.

Lapozz, a színész múltidézése még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Sztárok
A verseny Timi és Bogi között dőlt el, azonban Attila mindent megtett, hogy megfontolt döntést hozhasson.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.