Sztárok

Azahriah csúcsgázsija minden képzeletet felülmúl - kiderült, mennyi pénz ütheti a fiatal előadó markát egy-egy koncertért

Azahriah, vagyis Baukó Attila még mindig csupán 22 éves, de már a legnépszerűbb magyar előadónak számít. Dalaiért milliók rajongnanak, már külföldön is megvillantotta oroszlánkörmeit, így aztán nem csoda, hogy a fellépéseiért sem hétköznapi gázsit kér.

Csúcsgázsi dukál a falrengető sikerekhez

Májusban többször is megtölti majd a közel 70 ezer férőhelyes Puskás Arénát, de zenéje a YouTube-on is elképesztően népszerű: egy-egy dala több tízmilliós megtekintésnél jár a videómegosztón. Ezek után egyáltalán nem meglepő, ha a még mindig csupán 22 éves Azahriah egy-egy fellépéséért sem a magyar átlagnak megfelelő gázsit kapja. A Blikk azt írja, tavaly egy olyan pletyka keringett az ifjú zenei előadóról, hogy egy másfél órás koncertért 6,3 millió forintot kér, ám lehetséges, hogy jobban jár, ha a fellépti díjat a jegybevétel alapján szabja meg, ebben az esetben ugyanis akár tízmilliók is üthetik a markát.

Azahriah egyik idei koncertjének szervezője így nyilatkozott a Blikknek: "Nem fix árat kért, hanem a jegybevételekből befolyt összeg 75 százalékát, ami nem kis összeg. Ennyiért korábban még nem szerződtettem senkit, de hát ő most tényleg minden pénzt megér. Mindenki őt akarja, de csak kevés helyre megy el, így már annak is nagyon örültem, hogy nekünk igent mondott."
Kattints a további képekért!

David Schumacher és Keszthelyi Vivien románca a kétezertízes évek végén szökkent szárba. Az ifjú sportolók most ünnepelték hat éves évfordulójukat.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...