Bolondulnak a nők Erzsébet királynő 23 éves unokaöccséért: Arthur a királyi család legszexibb tagja, már most igazi szívtipró

Kigyúrt, jóképű és a brit királyi család sarja – kell ennél több a népszerűséghez?

Vilmos és Harry labdába sem rúghat mellette

A brit királyi család két legnépszerűbb férfitagja minden kétséget kizáróan Vilmos és Harry, ám a nők legnagyobb bánatára a két herceg már elkelt, így náluk valószínűleg senkinek sincs esélye. Nem csupán ők azok azonban, akik figyelemreméltó külsővel rendelkeznek a családban: Arthur Chattóról nem hallani olyan sűrűn, mint az előbb említett testvérpárról, nevét sokan nem is ismerik, viszont mindenképp érdemes egy pillantást vetni az ifjú fiatalemberre, akinek lábai előtt már most nők százai hevernek epekedve – Erzsébet másod-unokaöccse tehát igazi főnyeremény, de ha nem hiszel a szavaknak, a galériánkban lévő fotók majd alátámasztják állításainkat!

Íme a kis Arthur Vilmossal és Harryvel: ekkor talán még senki sem gondolta volna az édes kisfiúról, hogy egy napon majd a hercegek nyomdokaiba lép, már ami a külsőségeket illeti.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Andie remek génjeiből kijutott mindkét lányának: Margaret olyannyira szerencsés, hogy szépségéből még modellkarriert is tudott csinálni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak