Ezt senki sem gondolta róla: meglepő dolgot árult el Angelia Jolie-ról a színésznő egykori mostohafia

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról, valamint a sztárpár viharos válásáról tengernyi pletykát és sztorit hallottunk már – a színésznő korábbi románcai azonban a feledés homályába vesztek.

Háromszor ment férjhez

Angelina Jolie azon túl, hogy ünnepelt filmsztár, Hollywood egyik legkiemelkedőbb divatikonja is egyben. Karcsú alakjával, természetes bájával és kifinomult stílusérzékével nyerte el sokak szimpátiáját olyannyira, hogy nők millióinak példaképe és férfiak millióinak vágya lett – éppen ezért nem is csoda, hogy a bulvármagazinok minden egyes lépéséről részletesen beszámolnak. Az utóbbi időben főként Brad Pittel való házasságának felbomlása és az ezzel kapcsolatos pletykaáradat került a címlapokra: mint ismert, a Brangelina-botrány minden idők legdrágább hollywoodi válását eredményezte, a sztárpár pedig voltaképpen mind a mai napig képtelen megegyezni egymással. Ráadásul Jolie családon belüli erőszakkal is vádolja az 58 éves világsztárt, aki természetesen tagadja, hogy valaha is agresszíven lépett fel a saját gyermekeivel szemben. Hogy mi lesz ebből, talán ők maguk sem tudják, mindenesetre a színésznő számára nem ismeretlen a procedúra, hiszen Pitt előtt már kétszer volt házas…

Jolie először 1996-ban állt oltár elé Jonny Lee Millerrel, ám három évvel később a kapcsolat zátonyra futott, a színésznő pedig frissen elvált nőként kereste ismét az igaz szerelmet. Az új románc viszonylag hamar be is toppant az életébe, így Jolie nem is szomorkodott sokáig a kudarcba fulladt házassága miatt.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie ismét az egyik legnagyobb trendet viseli.

Leadfotó: 123rf

Oldalak