Sztárok

Fény derült az igazságra: Angelina Jolie pillanatok alatt behálózta Brad Pittet, nem akármilyen trükkel csalta el a színészt Jennifer Anistontól

Angelina Jolie annak idején mindent bevetett, hogy magába bolondítsa színészkollégáját, Brad Pittet, aki végül miatta hagyta el a feleségét, Jennifer Anistont.

Izzott köztük a levegő

Brad Pitt és Angelina Jolie a Mr. & Mrs. Smith forgatásán jött össze 2004-ben, s egy csapásra hollywoodi álompár lettek, pedig a megismerkedésükkor a filmsztár még Jennifer Aniston férje volt. Jolie Billy Bob Thorntonnal kötött házassága a forgatás előtt néhány évvel ért véget, a színésznő pedig akkoriban még szingli életet élt. Hamarosan felröppent a pletyka, hogy Pitt és Jolie a közös munka során egymásba habarodott: a színész kezdetben tagadta a viszonyukkal kapcsolatos szóbeszédet, később azonban mindketten elismerték, hogy valóban szerelem szövődött közöttük. „Folyamatosan nevettek és flörtöltek egymással, és úgy viselkedtek, mint két iskolás gyerek. Nagyon aranyosak voltak” – nyilatkozta nemrég a US Weeklynek Jolie egykori testőre, Mark Behar, aki többször is rajtakapta a színészeket turbékolás közben, így nem érte őt meglepetésként, amikor évekkel később oltár elé álltak. Jolie mindent megtett annak érdekében, hogy felhívja magára a kollégája figyelmét: mint kiderült, még egy trükköt is bevetett, hogy elcsalja a Jóbarátok sztárjától a színészt…

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!