Sztárok

Angelina Jolie és Brad Pitt ritkán látott lánya gyönyörű kamasszá érett: Vivienne le sem tagadhatná szüleit!

Vivienne Jolie-Pitt örökölte édesanyja összes szépségét és báját, de persze sármos apja remek vonásaiból sem szenved hiányt.

Lassan kész nő!

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Angelina Jolie és Brad Pitt valódi hollywoodi álompárnak számítottak egészen addig, míg ki nem derült, hogy válnak, ugyanis házasságuk nem éppen volt olyan tündérmesébe illő, mint azt sokan gondolták. A színésznő szerint Brad rendszeresen erőszakoskodott vele és a gyerekekkel alkoholproblémái miatt, így Jolie úgy döntött, szeretné életét külön folytatni a filmcsillagtól annak ellenére, hogy hat gyermeket neveltek közösen. Három ebből örökbefogadott, három pedig vér szerinti – utóbbiak közé tartozik például a meseszép Shiloh, aki idén májusban már a 17. életévét töltötte, és egyre jobban hasonlít édesanyjára, de Vivienne-nek sem lehet oka panaszra, hiszen a 15 éves lány lassan kész nő, és neki is bőven kijutott a remek génekből. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Shiloht annak idején rendre kisfiúnak nézték öltözködése miatt, ám mára már nyoma sincs ennek: Angelina és Brad lánya igazi csajos, vérbeli nővé cseperedett, aki szépségével mindenkit elkápráztat.
Kattints a további képekért!

A korábban meglehetősen kisfiús Shiloh mára már a múlté: a kamaszlány rengeteget változott az elmúlt években, mára pedig épp úgy fest, mint édesanyja, a világhírű, bombázó színésznő.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak elhúzódó panaszokat tapasztalhat, és nagy a veszélye a krónikus betegségek kialakulásának is. Íme, októberi előrejelzésünk!
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!