Sztárok

Hihetetlen információk láttak napvilágot Hitler magánéletével kapcsolatban: ilyen volt valójában a diktátor anyja és apja

Kiderült, mitől válhatott olyan kegyetlen szörnyeteggé a diktátor, mint amilyennek a világ megismerte őt.

Ezért vált nárcisztikussá a világ egyik legkegyetlenebb diktátora

Az amerikai pszichoanalitikus Walter Langer a következőket írta 1943-as jelentésében Roosevelt elnöknek: Hitler elképesztően perverz és beteges szexuális viselkedése az anyjával és az apjával való diszfunkcionális kapcsolat következménye. Hitler nem részesült normális emberi szeretetben, így nem is ismerhette azt. Ehelyett egzisztenciális belső üresség tátongott benne, ezért képtelen volt valódi kapcsolódásra, a kutyáját, Blondie-t kivéve. Vajon ez lehet az oka, hogy ő lett a világ egyik legkegyetlenebb diktátora? A Spektrumon debütáló négyrészes „Hitler titkos magánélete” című dokumentumfilmből minden részlet kiderül, galériánkban összegyűjtöttük a legbizarrabbakat!

Felnőttként Hitler hazudni, sőt ölni is hajlandó volt azért, hogy elrejtse családja múltját: a közeli rokonok közötti szexuális érintkezés ugyanis nem volt ritka felmenői közt. Ennek köszönhetően sok volt a veleszületett rendellenesség, több rokona szellemileg visszamaradottan született, de nála is jelentkeztek eltérések: egyik heréje nem szállt le a hasüregből, emellett hypospadiasistól is szenvedett, vagyis húgycsöve nem a pénisze csúcsán, hanem annak tövénél helyezkedett el. Ezeket az információkat mindenáron titkolni akarta.
Kattints a további képekért!

Pedig a hírek szerint apa és fia még soha nem álltak olyan közel egymáshoz, mint most, azonban van egy dolog, amiben nem értenek egyet, ennek pedig Vilmos állítólag hangot is adott és kifejtette véleményét a dologgal kapcsolatban…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!