Sztárok

Legyőzte a botox és a plasztika az Addams Family Morticiáját: borzalmasan néz ki az egykor szépséges színésznő

Felismerhetetlen manapság Anjelica Huston, a 72 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki az Addams Family-filmek ikonikus Morticiáját alakította.

Miért tette ezt?

Az 1991-es Addams Family – A galád család című amerikai filmvígjáték a mai napig ikonikusnak, kultikusnak és népszerűnek számít, nem véletlenül: a filmsorozat első darabját a Primetime Emmy-díjas Barry Sonnenfeld rendezte, de az alkotás kezdete egészen az 1930-as évekig nyúlik vissza. Ekkor ugyanis Charles Addams amerikai karikaturista megalkotta a képzelt személyekből álló csoportot, az Addams Family-t az eszményi amerikai család szatirikus megfordításaként. Egy különc, gazdag famíliáról van szó, melynek tagjai azt élvezik, ha az emberek bizarrnak és ijesztőnek találják őket. A karakterek eredetileg nem voltak kidolgozva, még nevük sem volt, mégis óriási népszerűségre tettek szert a The New Yorker magazin rajzfilmsorozataként az 1930-as években. 1991-ben pedig jött az első film, benne olyan színészekkel, mint Raúl Juliá, Christopher Lloyd, Christina Ricci és Anjelica Huston. Utóbbi Morticiát alakította, a sápadt bőrű, gótikus megjelenésű, mégis példás családanyát, aki mindenben támogatta gyermekeit. A karaktert megformáló színésznő ma már 72 éves, és a sok botoxtól gyakorlatilag rá sem ismerni. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Anjelica Hustont valódi szépségként tartották számon fiatalkorában: a színésznő még Jack Nicholson, Ryan O’Neil és Robert Graham fejét is elcsavarta annak idején.
Kattints a további képekért!

Csak kevesen tudják, de a hírességek kedvenc magyar plasztikai sebészének, Dr. Krasznai Zsoltnak van egy fia, Olivér, aki nemrégiben zenei karrierjét is beindította.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...