Sztárok

A színházi faliújságon üzent Nemcsák Károly felesége – Ezért költözött ki közös otthonukból

A Szomszédok című sorozat egykori Vágási Ferije, Nemcsák Károly sokévnyi házasság után elválik feleségétől, Darvasi Ilonától. A művésznő úgy döntött, elébe megy a pletykáknak és az általa vezetett színház faliújságján írja meg, mi igaz a házasságával kapcsolatban.

Nemcsák Károly újra szerelmes

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az 58 éves Nemcsák Károlyra ismét rátalált a szerelem, a titokzatos hölgy a színész irányítása alatt álló József Attila Színház titkárságán dolgozott. Azért a múlt idő, mert a pár úgy látta jónak, ha a nő ezután máshol keres munkát, hiszen így nem szerelme lesz a főnöke.

21 év után ment tönkre a házassága

A Szomszédok sztárjának házassága 21 év után ment tönkre, felesége és közös fiaik már el is költöztek otthonukból. Mostanáig az a hír járta, hogy a rengeteg munka őrölte fel kapcsolatukat, ám a hamarosan volt feleség, Darvasi Ilona tiszta vizet öntött a pohárba.

Lapozz a cikk folytatásáért és tudd meg, mit mondott Ilona!

Fotó: mtva.hu

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.