Sztárok

A Mielőtt megismertelek írónőjének új filmje lehet az idei nyár legromantikusabb filmje

Szívfacsaróan romantikus már az előzetese is.

Jojo Moyes regényéből készült Mielőtt megismertelek hatalmasat szólt 2016-ban Sam Claflin és Emilia Clarke főszereplésével. A könnyed romantikus, ugyanakkor rettenetesen megható és egyúttal viccesre sikerült történetért a mai napig rajongunk. Nem meglepő, hogy a világ egyik legromantikusabb filmjeként tartjuk számon.

Most pedig úgy néz ki: az írónő felülmúlta önmagát és talán egy még szebb romantikus regényét láthatjuk megfilmesítve a Netflix jóvoltából.

Miről fog szólni Az utolsó szerelmes levél?

A történet egyik főszereplője Ellie Haworth, aki újságíróként rátalál egy halom 1965-ből származó szerelmes levélre. Az üzenetek Anthony  O’Hare és a házas Jennifer Stirling között váltakoztak. Bármennyire is próbálták elnyomni érzéseiket, nem jártak sikerrel és egymásba szerettek.

A jelenben párhuzamosan láthatjuk a múlt eseményeit, ahogy az újságíró megismeri a történetüket. Elhatározza, hogy kibogozza tiltott szerelmi viszony rejtélyét. Ám korántsem merül ki ennyiben a sztori, mert amíg a múltbéli szerelmespár után kutat, ő maga is szerelmes lesz…

Ki fog szerepelni a filmben?

Jojo Moyes nyolcadik könyvének filmváltozatának sikerét a fantasztikus színészek is garantálják, mint amilyen Shailene Woodley a Hatalmas kis hazugságokból vagy a Csillagainkban a hiba mozifilmből. A másik főszereplő hölgy, az újságíró, Felicity Jones lesz, aki A mindenség elméletéből és A kedvencből ismert. De a híres arcok nem érnek itt véget: Callum Turner lesz Anthony a The Capture sorozatból és Ncuti Gatwa a Szexoktatásból.

Hogy ne maradjon kétséged afelől, igenis van mit várni a nyárig, nézd meg Az utolsó szerelmes levél előzetesét:

Leadfotó és fotó: Profimedia – RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.