Sztárok

A 80-as évek szívtiprója volt, akit a világ legszexibb férfijának is megválasztottak: kitalálod, ki van a fekete-fehér fotón?

A képen a nők egyik legnagyobb bálványa látható, akiért a mai napig rajonganak az emberek – te felismered egyetlen fotó alapján, hogy ki is ő?

Képrejtvény

Többször is arra kértünk már, teszteld tudásod: vajon te mennyire ismered jól a legnagyobb hazai és külföldi sztárokat? Figyelemmel követed őket annyira, hogy akár egy gyerekkori fotóról is felismered őket? Nos, ha még nem tetted, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld magad képrejtvényeinkben: ha ide kattintasz, azt kell megfejtened, melyik magyar énekesnő látható gyerekként a felvételen, ha pedig azt szeretnéd kitalálni, ki lehet a magyarok nagy kedvence, akit senki sem ismer fel a régi képen, akkor azt ide kattintva megteheted. Mai feladványunk kérdése is hasonlóan egyszerű: vajon rájössz elsőre, minden segítség nélkül arra, melyik 80-as években hódító szívtiprót ábrázolja ez a fekete-fehér felvétel? Na jó, annyit talán mégis segítünk, hogy egy külföldi hírességről van szó, aki nem mellesleg színész, és immáron 66 éves is elmúlt. Kapisgálod már a megoldást? Ha nem, lapozz a következő oldalra, ahol eláruljuk, ki is ez a jóképű fiatalember a fotón!

Lapozz a megoldásért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.