2012 legjövedelmezőbb sztárjai - Top10

Igen különös címmel végzett kutatást az amerikai The Forbes magazin, ezúttal ugyanis arra a kérdésre keresték a választ, mely sztárok „térülnek meg” leginkább a filmiparnak. A tízes listában bármilyen meglepő is, de férfiak vannak többségben, bár a dobogó legfelső fokára két gyönyörű színésznő állhatott fel.

A kutatás azt a célt szolgálta, hogy kiderítse, melyik sztárt érdemes foglalkoztatnia a filmstúdióknak, kik azok, akik a beruházott pénzt a leginkább megérik. Az általuk hozott hasznot minden egyes beléjük fektetett egy dollár után számolták, amelyből végkövetkeztetésként azt a tanulságot vonták le, hogy a legtöbb pénzt, a legsikeresebb filmekben alkalmazott sztárok hozzák vissza.

Íme a Forbes 10-es listája:

10. Kevin James
Hozott: 22,40 dollárt

James nagyon szerencsés, hiszen a listába csak a 2012. június előtti filmek kerültek be, így az még nem tartalmazza a színész legújabb, A maflás című filmjét, ami nagyot bukott, mindössze 60 millió dollárt termelt. Jamesnek jövőre nagyon kell küzdenie, hogy fent maradhasson a listán.

9. Amy Adams
Hozott: 22,60 dollárt

Amy Adams Hollywood egyik legelismertebb színésznője, bár a fizetésének egyelőre nem sikerül lépést tartania hírnevével. A nagy visszatérést készülő Disney filmje, a "Muppet" ígéri, ami 185 millió dollárt hozott eddig a 45 millió dolláros költségvetésből.

8. Dwayne Johnson
Hozott: 22,70 dollárt

Johnson hatalmas ütéseinek köszönhetően tett szert igazi hírnévre, amelyhez olyan filmek segítették hozzá, mint a „Halálos iramban: ötödik sebesség”, vagy az „Utazás az elveszett szigetre”. Dwayne régóta tartja pozícióját, így hosszútávon is megtérülő befektetésnek számít.

7. Bradley Cooper
Hozott: 25 dollárt

Cooper nem csupán egy Hollywoodi szépfiú, hiszen ő aztán igazán megéri a pénzét. A Másnaposok filmek sorozatos sikereket érnek el, több száz millió dolláros bevételt hoznak, így Bradley-nek előre váltott helye volt a listán.

6. Taylor Lautner
Hozott: 29.50 dollárt

Taylor-nak nagy szerencséje van az Alkonyat filmekkel, saját mozija, az „Elhurcolva” ugyanis eddig még nem hozta vissza befektetett pénzt, pedig Lautnernek ez jelentette volna a nagy visszatérést. Nehéz lesz így önálló filmszerephez jutnia és kiszakadni a szexi vérfarkas skatulyából.

A következő oldalon találod meg az első 5 helyezettet.

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...