Még nem végzett a 200 randival - Gáspár Kata folytatja a pasivadászatot

A forgatási helyszínen beszélgettünk az alkotókkal és a szereplőkkel a népszerű magyar telenovella második évadáról.

200 első - és utolsó - randi

Tavaly ősszel a VIASAT3-on debütált a 200 első randi, a csatorna saját gyártású televíziós sorozata, amely kapcsán a főszereplővel, Gáspár Katával készítettünk interjút. A Ciega a Citas című spanyol telenovella magyarítása beváltotta a hozzá fűzött sikereket, 2019-ben a második évadával folytatódik, ahol kiderül, hogy Luca sikeresen szállhat-e ki az édesanyjával kötött fogadásból. A szeleburdi, szingli 30-as nő ugyanis az előző évadban megfogadta, hogy a húga esküvőjére már párral érkezik, sőt mi több, gyűrűs menyasszonyként. A sok humorral és érzelemmel fűszerezett történetben számos kínos és mulatságos randihelyzetet ismerhettünk meg, hiszen a főszereplőnek mindössze 275 nap áll rendelkezésére, hogy valamire való partit találjon magának. A versenyfutás az idővel folytatódik, 58 résznyi ideje maradt hősnőknek, hogy bebizonyítsa magának és mindenkinek, hogy a pártalálás nem teljesen reménytelen küldetés.

A forgatási díszletek között találkoztunk a közkedvelt romantikus szitkom szereplőivel, akiket két jelenet között arról faggattunk, hogy mit jelent számukra ez a sorozat, és mire számíthatunk a második, egyben záró évadban.

9 hónapja van megtalálni az igazit

A második évad színészi gárdája maradt, a főszerepben Gáspár Katát láthatjuk, mellette pedig változatlanul maradtak a családtagokat és a munkatársakat alakító színészek: Pápai Erika, Trokán Péter, Szerednyey Béla és Láng Balázs is erősítik a sorozatot, a fiatalok között pedig olyan tehetségeket találunk, mint Mészáros András, Járai Máté vagy Bohoczki Sára.

A legtöbb sorozatban szereplő színész egyébként a színpadon vagy a szinkronszerepeiről vált ismertté, de nemcsak ebben egyedülálló a telenovella, hanem a történet során ábrázolt élethelyzetek tekintetében is. A sorozat egyik legerősebb epizódjában az egyik női szereplőről, a munkahelyi coach Rozináról kiderül, hogy transznemű. Az előbújása ráadásul azért meghökkentő, mert a cég leghangosabb homofóbjával szeretnek egymásba, akit Láng Balázs formál meg. A színész azt mondja, nagyon szívesen játssza ezt az ellentmondásos, néha kicsit bárdolatlan karaktert.

"Hősöket játszani klassz dolog, de elég unalmas. Egy ilyen színes figurát alakítani, mint amilyen Karesz, sokkal szórakoztatóbb a színész számára. Tavaly volt egy olyan nap, amikor minden megszólalásom valami elképesztően suttyó volt a szövegkönyvben, de én úgy élveztem! Felszabadító érzés volt, hogy amit nem szeretek más emberekben, ki tudom karikírozni. Olyan figura ő, aki felfelé nyal, lefelé tapos, mindenkinek keresztbe tesz, bunkózik, hazudik és gátlástalan. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy fejlődik a karakterem és ezáltal kezd is a szívemhez nőni. Egyre szerethetőbb, és ez nagyon jó" - fogalmazott a színművész.

Hármban párban?

Az új évad legnagyobb kérdése azonban az, hogy a három főszereplő, Luca és a két rádiós, Márk és Félix szerelmi háromszöge hogyan alakul majd. Gáspár Kata kegyeiért két igazán sármos színész, Mészáros András és Kékesi Gábor versenyez a következő néhány hónapban, így romantikából ezúttal sem lesz hiány.

"Remekül éreztem magam ezekben az elsőre talán kínosnak tűnő szerelmi jelenetekben. Csodálatos partnerem van Gáspár Kata személyében, nagyon gördülékeny vele a munka. Teljesen természetesen és feszengés nélkül forgatunk le egy ágyjelenetet is. A profizmus és a kölcsönös szimpátia oldja az ilyen intim forgatási helyzeteket, de nem tagadom, hogy sokat nevettünk. Úgy érzem, hogy megvan közöttünk az a fajta kémia, ami hitelessé tud tenni a filmvásznon egy szerelmes párt, de majd a nézők eldöntik, hogy igazam van-e" - nyilatkozta a Femcafe.hu-nak sejtelmesen a sármos színész.

Lapozz a következő oldalra Gáspár Katával készül interjúnkért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!