16 éves a Jóban Rosszban - szerelmek és gyerekek születtek - a színészeket kérdeztük

A Super TV2 kórházsorozatának legfontosabb, legrégebbi karaktereivel beszélgettünk arról, miért fontos mérföldkő az életükben a telenovella.

Már 16 éve nézzük a Jóban Rosszbant

Az ország egyik legnépszerűbb teleregényét 2005. január 23-án kezdte el sugározni a TV2, amelynek népszerűségét jól mutatja, hogy még mindig töretlen sikerrel képernyőn van. A történetet mindenki jól ismeri: adott egy Budapest környéki, fiktív kisváros, Csillagkút és a település neves magánkórháza, a Csillagvirág Klinika, ahol minden - és annak ellenkezője is -megtörténhet. Kusza szerelmi szálakat, felkavaró bűntényeket, példaértékű családi életeket és megdöbbentő kórházi eseteket követhetnek figyelemmel a nézők immáron 16 éve.

A közös élményeket ünnepelték meg a sorozat színészei és a stáb: kedden múlt tizenhat éve, hogy adásba került a Jóban Rosszban első epizódja a TV2 műsorán, mostanra pedig túl van a 4000. adáson a népszerű sorozat. A szappanopera annak idején 19 állandó szereplővel indult, akiket 900 jelentkező közül választottak ki. Az évek során - mint a legtöbb sorozat életében - cserélődött a stáb, de a kemény mag megmaradt. A következő rendhagyó összeállításban a Femcafe.hu riportere kérdezte a főszereplőket arról, hogyan nőtt szívükhöz a széria és saját karakterük.

GAZDAG TIBOR (DR. PONGRÁCZ PÉTER) "Az elmúlt 16 évben rengeteg élménnyel gazdagodhattam, frappáns színészi feladatokat kaptam és javarészt a Jóban Rosszban miatt ismer meg az ország. Szerintem a sorozat titka - ami világszerte a hasonló tematikájú produkcióknak - beengedi az embereket az egészségügy kulisszái mögé és megmutatja annak az emberi arcát. Egészen összenőttünk Pongrácz doktorral és most különösen izgatott vagyok, mert hamarosan egy váratlan fordulattal válik még izgalmasabbá a karakter" - csigázza olvasóinkat Gazdag Tibor, aki a kezdetektől részese a Csillagvirág Klinika életének.
Kattints a további képekért!

A Jóban Rosszban színésznője a Hol voltál című új dalában megmutatja, milyen szövegíróként - az új feladatról interjúban mesélt nekünk.

Leadfotó: TV2 Sajtószoba

Oldalak