Szexi egyenruhások - Ezért vonzódunk hozzájuk

Egy erős, izmos rendőrnek, tűzoltónak vagy katonának nem sok nő tud ellenállni. Ugyanígy vagyunk a szexi pilótákkal, orvosokkal, és öltönyösökkel. A férfiak pedig bolondulnak a miniszoknyás-szemüveges titkárnőkért, a csinos stewardessekért és nem utolsó sorban a szigorú tanárnőkért. Na igen, rengeteg féle egyenruhát felsorolhatnánk, egy azonban mindben közös: megőrjítik az ellenkező nemet. Lássuk, mi lehet ennek az oka!

Ezért szeretik a nők
Köztudott, hogy a nők a kapcsolataikban is a biztonságot és a támogatást keresik. Nem meglepő tehát, hogy az igazán férfias szerepek állnak közel hozzánk. Azok, amik az erőt, a bátorságot és a védelmezést képviselik, mint a katona, a rendőr, a tűzoltó. Azok a nők, akik inkább az irányító szerepet képviselik kapcsolataikban, és ez nem is zavarja őket, talán nem az előbb említett egyenruhásokat találják izgatónak. Ők sokkal inkább a pizzás fiú vagy a postás elcsábításának gondolatától jönnek lázba. Az olyan nők, akik az intelligenciát és a műveltséget tartják szexinek egy pasiban, azok az orvosok, ügyvédek és társaik uniformisát kedvelik. Végül egy külön kategória: az öltönyösök. A legtöbb nő szemében vonzó egy öltönyös, jól öltözött, ápolt férfi.

Ezért szeretik a férfiak
A női egyenruhásokat két csoportra oszthatjuk. Vannak a kedvességet, ártatlanságot sugárzóak és vannak a dominánsabb típusúak. Előbbi például egy segítőkész stewardess, aki lesi a férfi utasok minden kívánságát. Vagy ilyen lehet egy szexi nővérke, aki szintén a figyelmességet és a törődést szimbolizálja. Hogy mégis mi az izgató ezekben a tulajdonságokban? A pasik szeretik, hogyha nem csak nekik kell kedveskedniük párjuknak, hanem néha őket is babusgatják. A távolság pedig, amit az egyenruha hivatalossága képez a partner és ő köztük, nagyon izgalmassá és különlegessé teszi a dolgot. Ha viszont a másik kategóriát nézzük, vagyis a határozottabb karaktereket, annak is meg van a magyarázata. Sok férfi a szigorú tekintetű rendőrnőkre, vagy tanárnőkre bukik. Ennek oka az lehet, hogy nem szeretnek mindig ők irányítani, szívesen átengedik a kezdeményezést és az uralmat is.

Jelmez és szerepjáték
Fontos megjegyezni, hogy az ilyesfajta vonzalom elsősorban magához az egyenruhához kötődik, nem pedig a viselőjükhöz. Vagyis ha valaki izgatónak találja a rendőr egyenruhát, nem jelenti azt, hogy az utcán járőröző rendőrökre fogja vetni magát. Más dolog a fantázia. Hogyha párunk nagy álma, hogy szexi apácaként, vagy valami hasonlóként hódítsuk meg, vásárolhatunk erre a célra készült jelmezeket, vagy akár otthoni darabokból is összeállíthatunk szetteket. Nagyon feldobja a szexuális életet, ha néha „idegenekként” közeledünk a másikhoz. Arra azonban figyelni kell, hogy ne legyen ez teher egyik fél számára sem. Lehetséges, hogy első alkalommal még nevetésbe torkollik, ahogy megpróbálunk magázódni, vagy hivatalosan beszélni egymással. Idővel persze oldódnak a gátlások, és talán egy egészen új és izgalmas oldaláról ismerjük meg partnerünket.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szex fantáziái vannak a nőknek, akkor kattints ide!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!