Szex a vízben

Sokak fejében megfordult már a kérdés, hogy milyen lehet vízben szeretkezni. Először megpróbáljuk megfejteni, miért ilyen népszerű fantázia a vízi szex, majd gyakorlatiasabban is közelítünk a kérdéshez.

Egyértelműnek látszik az összefüggés  a vizes helyek – strandok, vízpartok, fürdőszoba – és a hiányos öltözet, akár meztelenség közt . A dolog logikája szerint a meztelenség intim állapot, leginkább csak okkal engedjük meg magunknak, például ha rövidesen vizesek leszünk. Az egyre növekvő naturista közösségek szerint persze ez nem kéne, hogy magyarázatot jelentsen, hiszen ők természetesnek veszik a nemtől és kortól független fedetlenséget. Az európai többség számára viszont, a ruhák levetése tudat alatti összefüggést mutat valamilyen szexuális tevékenységgel, mintha csak a társadalom által ránk kényszerített béklyóktól szabadulnánk – testben és lélekben. Ha a víz összefügg a meztelenséggel, a meztelenség pedig a szexszel, nem meglepő, hogy sok nő és férfi igyekszik ilyen helyzetben egy kis gyengédséget megosztani partnerével.
 
Azonban ha sikerül némi racionalitást magunkra erőltetni csupaszságunk felszabadító gondolata mellett, beláthatjuk, hogy legtöbb fürdőzésre alkalmas hely teljesen alkalmatlan egy mindkét fél számára kielégítő együttléthez. Vegyünk például egy fürdőszobát, ahol az egymásra találó párok igen gyakran játszadoznak el a másikkal. Nem tagadom, többször kerültem már ilyen helyzetbe, de a legkellemesebb emlékeim még mindig a hálószobához kötnek. A mosdó tele vannak kemény felületekkel, amik bizonyos pozitúrákhoz kiváló alátámasztást nyújthatnak, de ezzel elkanyarodnánk a témánktól, hiszen sem a mosógép, sem a mosdókagyló nincs a víz alatt jó esetben. Tehát marad a kád, amiben vagy a fiú, vagy a lány szerez majd nyolc napon belül gyógyuló kékes lilás foltokat, vagy kicsit súlyosabb rándulásokat. Amennyiben távol áll tőlünk a szadizmus és a mazochizmus, nem ajánlom. A zuhanykabin egy kicsivel közelebb vihet a célhoz, mert a hely szűkös volta miatt, eleve csak némi petting, vagy kölcsönös orális kényeztetés jöhet szóba. Minden vizes aktusnál meg kell viszont jegyezni, hogy a természetes síkosságért felelős testnedvek funkciójukat vesztik a vízben. Kellemetlen…
 
Tengerben kicsit más a helyzet, ott – első sorban a felhajtó erőnek hála - bizonyos testhelyzetekben megtalálhatjuk a csúcsra vezető utat, és a festői környezetben átélt gyönyör felejthetetlen élmény lehet. Ebben az esetben azért nem árt ügyelni arra, hogy senki se láthassa, miben mesterkedünk. Azt hiszem hasonló okokból, és jogos higiéniai megfontolásból kizárhatjuk a medencéket is, feltéve, hogy az nem kizárólag saját használatú. Bár legtöbb SZTB-ért felelős vírus nem éli túl a vízzel való érintkezést, semmiképp sem etikus mások vizében szeretkezni. Azt hagyjuk meg a halaknak, éljen a felelős találákonyság!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!