Lepedőakrobatika az ágyon kívül (is)

Hogy Cicero szavaival éljek: „A változatosság gyönyörködtet!” Éppen ezért időnként bizony le kell cserélnünk az ágyat valami másra. Ám a filmekben látott extrém helyszínek nem mindig nyújtanak megfelelő lehetőségeket egy tökéletes légyotthoz. Cikkünk segítségével garantálhatom, hogy nem fogsz csalódást okozni sem magadnak, sem a párodnak.

Hogy Cicero szavaival éljek: „A változatosság gyönyörködtet!” Éppen ezért időnként bizony le kell cserélnünk az ágyat valami másra. Ám a filmekben látott extrém helyszínek nem mindig nyújtanak megfelelő lehetőségeket egy tökéletes légyotthoz. Cikkünk segítségével garantálhatom, hogy nem fogsz csalódást okozni sem magadnak, sem a párodnak.

Vízparton:

A leggyakrabban használt filmes fogás a tengerparti összebújás: naplemente, sirályok, homok, hullámok. Az életben se lehetetlen eljátszani ezt a jelenetet, de fontos, hogy előre felkészüljetek rá: egy hatalmas törölköző mindenképp legyen nálatok, hiszen Ti se szeretnétek, ha minden hajlatotokba homok kerülne…  A következő menethez menjetek be pár métert a vízbe, és hagyjátok, ahogy lebegés közben összefonódjon a testetek.

Jó tanács: Legyetek óvatosak, Dániában például 4 év börtön jár, ha rajtakapnak benneteket.

 

Repülőn:

Külön klubb is alakult azoknak, akik már csinálták repülő wc-jébe. Szintén nagyon népszerű filmes fogásnak számít. Ám ez, ellentétben a tengerparttal, csak a látszat. Ezek a mosdók igen kicsik és szűkek. Nem lehet bennük elférni, ráadásul az összes utas és az egész legénység is tisztában lesz azzal, hogy mit műveltetek.

Jó tanács: ha mindenáron ki szeretnétek próbálni, könnyen félrehúzható ruhát vegyél magadra a felszállás előtt.

 

Autóban:

Valamiért szinte minden pasi erről a szituációról álmodik. Valószínűleg azért, mert a szex mellett az autók a másik szenvedélyük. Bár a hely nem a legtágasabb az akrobatikázáshoz, azért a küldetés nem lehetetlen. Ha igazán önzetlen vagy, akkor egy hosszabb úton, autókázás közben vedd Te a kezedbe az irányítást és kényeztesd kicsit a sofőrt. Imádni fogja.

Jó tanács: Próbáljátok kikerülni a dugókat.

 

Erkélyen:

A lebukás lehetősége miatt nagyon fel tud izgatni bizonyos párokat ez a helyszín. A szabad levegő és ég alatt egy kellemes reggelizés vagy kávézás után könnyen elkaphat benneteket a hév. Egyszer mindent ki kell próbálni!

Jó tanács: ne sikítsatok olyan hangosan, nehogy a szomszédok kihívják a rendőröket.

 

Ha nem szeretitek a nyilvánosságot, nem izgat fel benneteket a lebukás veszélye, akkor maradjatok a lakáson belül, csak válasszatok a légyotthoz egy másik helyiséget.

 

Konyhaasztalon:

Ha éppen főzőcskézel, vagy mosogatsz, közben a rádióból szóló zenére ütemesen ringatod a csípődet, akkor könnyen lehet, hogy a párodnak mihamarabb csillapíthatatlan farkasétvágyat támad. Ne mondj nemet! Tegyetek el minden ételt a pultról és mehet a menet.

Jó tanács: csak akkor menjetek bele a játékba, ha a pult és a párotok alteste között nincsen túl nagy méretbeli különbség, különben mindketten csak szenvedni fogtok.

 

Mosógépen:

A mosógép hasonlóan működik a konyhaasztalhoz egészen addig, amíg el nem indítjátok. Az okos kis háztartási gép egy idő után felmelegszik, ütemesen ringat, amikor pedig centrifugázik… gondolom nem kell részleteznem!

 

Fürdőkádban, vagy zuhanykabinban:

A hálószoba után a fürdőszoba e két szeglete a legkedveltebb helyszín manapság. Egy unalmas vasárnap délután készítsetek egy forró fürdőt gyertyákkal, olajokkal, habfürdővel. Mossátok meg egymás hátát, a többi meg jön már magától.

A kabinotok van, az sem kizáró ok egy közös fürdőzés alól. Állva csináljátok, és hagyjátok, hogy follyon rátok a meleg víz.

Jó tanács: vigyázat, csúszásveszélyes!

 

Kandalló előtt:

Egy hideg, téli napon heveredjetek le a kandalló elé egy puha szőnyegre. A tűz melegsége, az égő faágak ropogása igazán romantikus hangulatot teremt.

Jó tanács: a nagy hévben tessék vigyázni, nehogy túl forró legyen a helyzet. (Szó szerint.)

 

 

 

Ne hagyjátok, hogy beleszürküljetek a hétköznapokba. Merjetek kezdeményezni, vagy engedjétek belevinni magatokat a játékba…!

 

 

 

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!