Légy szexi! - Mi eláruljuk hogyan!

Sokszor nem is gondolnánk, hogy milyen kevés kell ahhoz, hogy szexinek érezzük magunkat. A magabiztosság fejleszthető, a siker pedig biztosan nem marad el az erősebbik nem körében. Íme, néhány tipp, hogy szexinek és magabiztosnak érezd magad.

Szeresd a tested baby!
Sokszor elmondtuk, de nem lehet elégszer: ameddig magadnak nem tetszel, addig másnak sem fogsz. A képlet egyszerű, és megvalósítani sem olyan nehéz, mint gondolod. A legtöbb nőnek a testsúlyával van problémája. Pedig ha hiszed, ha nem, ezen múlik a legkevésbé, hogy szexinek látnak-e a férfiak. Nem azt mondjuk, hogy ne törődj az alakoddal, hanem azt, hogy ne mások miatt tedd.

Mosolyogj!
Akkor is, ha nincs okod rá. A jókedv ragadós, és ki ne szeretne egy olyan nőt a közelében tudni, aki mindig ragyog? Hidd el nekünk, a férfiak sokkal jobban szeretik a mosolygós lányokat, mint azokat, akiknek a világfájdalom csücsül az arcán. Arról nem is beszélve, hogy a te közérzeted is sokkal jobb lesz, ha nem panaszkodsz mindenért.

Öltözz kényelmesen!
Természetesen nem arról beszélünk, hogy melegítőbe járj dolgozni. Alapvető, hogy mindig úgy jelenj meg mindenhol, ahogy az alkalom kívánja. Arra viszont nem árt törekedned, hogy minden stílusból olyan darabokat válassz, amiben kényelmesen is érzed magad. Gondolj csak arra, hogy mennyire tönkre tudja tenni a napodat, ha valamelyik cipőd feltöri a lábadat. Mivel kényelmetlen, kicsit sem érzed magad vonzónak. Nos, ezért kell praktikus darabokat választani.

+1 tipp: Elég, ha csak te tudod, de ha valami vadítóan szexi fehérnemű van a farmerod és a pólód alatt, az pont elég ahhoz, hogy magabiztosabb legyél. Ilyenek ezek a nők…

Bízz magadban!
Ha sokan dicsérnek a munkádban vagy a magánéletedben, akkor épp itt az ideje, hogy higgyél nekik. Nem arra biztatunk, hogy önimádóvá válj, egyszerűen csak fontos, hogy tisztában légy a képességeiddel. Ha tudod, mire vagy képes, akkor az élet minden területén magabiztosabb leszel.

Bók-csata
Amikor egy férfi azt mondja, hogy szép a szemed, arra nem az a válasz, hogy „nem is”. Lehet, hogy te nem tartod szépnek, de ő igen. Arról nem is beszélve, hogy jobban látja, mint te, szóval ebben az esetben adjunk neki igazat. Sokkal szexibb, ha egy mosoly kíséretében megköszönöd a bókot, mint az, hogy leállsz vitatkozni a valóságtartalmáról.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!