Ki az ágyból - 6 extrém szexhelyszín

Unod már a sablonos együttléteket, és hogy minden este ugyan az a forgatókönyv? Úgy érzed nem bírod már a négy fal között? Ha kicsit is bevállalósabb vagy, és szeretnél kipróbálni valami egészen újat, akkor a következő szex helyszíneket Neked találták ki!

Az extremitás fogalma természetesen mindenkinek mást jelent, de abban azért többnyire egyeznek az álláspontok, hogy van abban valami különleges, ha nem lakásunk valamely pontját választjuk intim együttlétünk helyszínéül. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, annak is megvan a maga varázsa, ha nem ágyban, párnák közt, hanem például egy holdfényes parkban adózunk a testi örömöknek, mi több, vannak, akik kifejezetten vadásznak az efféle extrém helyszínekre.

A kutatások szerint az a tudat, hogy bármikor lebukhatunk, olyan energiákat és adrenalint szabadít fel a testben, amelyet egy átlagos környezetben nem igazán tapasztalhatunk meg, s amelynek köszönhetően maga az orgazmus élmény is sokkal intenzívebb lesz. Természetesen vannak olyanok is, akiknél ez a dolog éppen fordítva működik, s a szabadságérzet helyét sokkal inkább a szorongás, a dekoncentráció veszi át, ilyenkor nem érdemes erőltetni a dolgot.

Autó
Az autós szexet sokan fenntartással kezelik, s olykor nem is véletlenül, hiszen a kocsi hátsó ülésén lezavart menetekről általában olyan könnyűvérű hölgyek jutnak eszünkbe, akiket egy jól sikerült buli után nem visznek haza, s jobb megoldás híján itt kerül sor az együttlétre. Köztes megoldás lehet viszont kezdőknek, mivel az utastér félig-meddig zárt, s ha egy félreeső helyet választunk, kisebb a lelepleződés esélye. Hátrány lehet viszont kisebb autó esetén a szűk mozgástér, és az állandóan útban lévő váltó, de természetesen ezen is lehet egy kicsit segíteni, ha előre toljuk az üléseket. Plusz komfortérzetet adhat továbbá az is, ha résnyire lehúzzuk az ablakokat, így az izzadságtól nem párásodnak be az üvegek sem.

Szabad ég alatt
Számos variációja lehet a szabad ég alatti szexnek, a parkoktól kezdve, a sétányokon át, egészen a tengerpartig terjedhet azon helyszínek száma, ahol a friss levegőn élvezhetjük egymást. Ezeket a lehetőségeket azonban inkább melegebb időben érdemes kipróbálni, s ilyenkor sem árt, ha odafigyelünk pár dologra. Bármennyire is jó az idő, azért célszerű, ha viszünk magunkkal legalább egy pokrócot, amit nyugodtan magunk alá teríthetünk, nehogy felfázzunk, vagy szúrós növénybe feküdjünk. Azon szerencséseknek is ajánlott a pokróc használata, akik esetleg tenger- vagy bármilyen homokos parton adódik lehetőségük effajta röpke gyönyörökre, hiszen ha a szemcsés homok véletlenül intim nyílásainkba kerül, garantáltan elmegy a kedvünk a szextől.

Terasz
Nem kell messzire menni a jó ötletekért, egy illatos nyári éjszakán próbáljátok ki, milyen, ha saját teraszotokat használjátok szerelmi fészek gyanánt. Szerencsésebb, ha a balkon a ház udvarára, vagy a kertre néz, ilyenkor ugyanis nem igazán kell visszafognunk magunkat, hiszen elég kicsi az esélye, hogy bárki is megláthat. Egy fokkal izgalmasabb, ha az utcafrontra látunk rá, hiszen ez esetben nemcsak mi gyönyörködhetünk a környékben, de a környéken élők is megcsodálhatnak bennünket. Ha egy mód van rá, ilyenkor ne nagyon álljunk fel, és fogjuk vissza a hangerőt, rácsos terasz esetén pedig egyszerűen terítsük le egy takaróval a korlátot, mintha csak az ágyneműt szellőztetnénk, így megkímélhetjük magunkat a kíváncsi szomszédoktól.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!