Íme, 5 tuti és szexi karakter szerepjátékhoz

Van az úgy, hogy néha sokkal szívesebben lennénk valaki más bőrében, mint a sajátunkéban, s ha nem is sokáig, de egy kis időre szerepet cserélnénk vele. A mindennapokban ez nyilván nem kivitelezhető olyan egyszerűen, ám van egy kiskapu, ami nem csak a saját, de komplett szerelmi életünket is feldobhatja.

Szerepjátékot játszani nagyon izgalmas és erotikus dolog, arról nem is beszélve, hogy ha szeretnénk valami újat csempészni a szexuális életünkbe, a lehető legjobb helyen járunk. Nem kis meglepetést szerezhetünk párunknak, ha egyik este például diáklánynak öltözve várjuk haza a munkából, vagy épp az irodában lepjük meg egy szexi titkárnő jelmezben.

Hogy miért olyan nagy dolog ez? A férfiak is fantáziálnak más nőkről, s bármilyen meglepő is, ez teljesen normális dolog. Ahogy a mi esetünkben, őket is vonzza például az egyenruha, de ahogy mi sem ugrunk rá az első szembejövő tűzoltóra, ők sem teszik ezt meg a sarki kávézó felszolgálójával – szerencsére. Mégis, tudván, hogy a változatosság a gyönyörködtet, - s ez esetünkben potenciális veszélyforrás lehet, - előzzük meg mi magunk az ilyen eseteket, s ha csak pár órára is, próbájuk ki, milyen lehet valaki másnak lenni!

1. Ápolónő
Köztudott, hogy a férfiaknak alacsonyabb a fájdalomküszöbük, mint nekünk, arról nem is beszélve, hogy némelyek már egy egyszerű megfázástól is halálos beteget játszanak. Ilyenkor persze literszámra főzzük a teát, adagoljuk a gyógyszert, s percenként ellenőrizzük szívszerelmünk lélegzik-e még, a lakást pedig komplett kórteremmé alakítjuk. A történethez már csak egy tuti kis ápolónő jelmez hiányzik, s bebizonyíthatjuk, mi is tudunk kézrátétellel gyógyítani.

2. Takarítónő
Ha már úgyis minden hétvégén takarítanunk kell, miért ne tehetnénk ezt egy szexi kis miniben? Cseréljük szoknyára a kényelmes mackónadrágot, így amellett, hogy portalanítjuk szeretett otthonunkat, a TV előtt illegetve magunkat, párunk figyelmét is garantáltan elvonjuk a fociról.

3. Diáklány
Térdzokni, rakott szoknya, egy szexi blúz és két copf, máris fiatalodtunk vagy tíz évet. Diáklánynak lenni nem nehéz, mi több kifejezetten jó dolog, az ártatlanságért pedig egyenesen rajonganak a férfiak. Ám kislányos báj ide, vagy oda, a rossz feleletért mindig is büntetés járt, amit ezúttal is a szigorú „tanár bácsinak” kell majd kiszabnia.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!