Imádnivaló szerelmespárok kedvenc sorozatainkból

Összegyűjtöttük a kedvenc sorozatainkból a kedvenc szerelmespárjainkat. Íme, 10 igazán szép pár, akikért annyit izgultunk a tv előtt ülve.

Született feleségek: Susan és Mike
Bár a sorozatban a páros törénete enyhén szólva nem zárult a legjobban, ennek ellenére számos kellemes percet okoztak a nézőknek. Egyik kedvenc jelenetünk, amikor az első évadban Susan meztelenül kizárta magát, és Mike segített neki visszajutni a lakásba.
 

 

Szex és New York: Carrie és Big
Carrie számára mindig is Big volt az igazi, így évadokon keresztül szurkoltunk nekik, hogy összejöjjenek. A páros kapcsolata cseppet sem volt zökkenőmentes, hiszen volt szakítás, újrakezdés, sőt, Big még el is vett egy másik nőt, de szerencsére rájött, hogy Carrie számára az egyetlen, így utána ment Párizsba.
 


Gossip Girl: Blair és Chuck
Blair az első évad elején még Chuck legjobb barátjával Nate-tel járt, ám hamar összegabalyodott kedvenc párosunk, amivel kezdetét vette a se veled, se nélküled kapcsolat. Nagy izgalommal várjuk az utolsó évadot, hogy hogyan végződik Blair és Chuck románca.
 

 

Vámpírnaplók: Elena és Stefan
Elenának és Stefannak számos problémával kell szembenéznie, kezdve azzal, hogy a fiú vámpír. A sorozatban egy szerelmi háromszög is jelen van, hiszen Damon, Stefan bátyja is szerelmes a lányba.
 


Jóbarátok: Rachel és Ross
Ross már a gimiben szerelmes volt Rachelbe, ennek ellenére szerelmük csak később teljesült be. Ross a 10 évad leforgása alatt háromszor nősült meg, egyszer részegen Vegasban elvette Rachelt, ám nem tartott sokáig a nász. Egészen a 10. évad végéig izgulhattunk, hogy mi lesz a sorsa a párosnak, akiknek idő közben gyerekük is született.
 


Így jártam anyátokkal: Robin és Barney
Barney a sorozat legnagyobb nőcsábásza, szinte sportot űz abból, ahogyan a lányokat az ágyába csalja. Robin karrierista, nem vágyik komoly kapcsolatra, eleinte Teddel, a szerelmet kereső építésszel jön össze, majd egy zűrös este után Barney ágyában köt ki.
 

 

Dr. House: House és Cuddy
Kedvenc zsémbes dokink és Cuddy, a kórházigazgató kapcsolata egy cseppet sem zökkenőmentes. Az első csók az 5. évadban csattan el, de ekkor még kapcsolatuk nem fejlődik tovább.
 

 

Beverly Hills 90210: Brenda és Dylan
Brenda ikertestvérével, Brandonnal és szüleivel költözött Beverly Hillsbe, ahol nemcsak barátokra, hanem szerelemre is talált Dylan személyében. Kelly, Brenda legjobb barátnője elszerette Dylant, de a pár szakított, majd a sorozat fináléjában újra összejöttek.

 

90210: Annie és Liam
A Beverly Hills 90210 feldolgozása nemes egyszerűséggel a 90210 nevet kapta. A sorozat sokkal modernebb, mint elődje. Kedvenc párosunk Annie és Liam, akik nagy nehézségek árán jöttek össze, de volt eljegyzés és szakítás is kapcsolatukban.
 

 

Dawson és a haverok: Joey és Pacey
Ez a sorozat sem nélkülözi a szerelmi háromszöget. Dawson, Pacey és Joey gyerekkoruk óta barátok, a lány először Dawsonnal kerül közelebbi kapcsolatba, majd miután szakítanak némi idő elteltével Pacey-vel jön össze.
 


Oldalak

Szólj hozzá Te is!