Ezt jelentik erotikus álmaid

Az erotikus álmok gyakoriak, és általában nem vágyainkról szólnak, ennél sokkal több jelentést hordoznak magukban. Ha kíváncsi vagy, mit szimbolizálnak ezek az álmok, olvasd el cikkünket!

Csók
Ha álmodban csókolózol, akkor egy olyan dologban, amelyen már régóta dolgozol, nagy sikereket érhetsz el. Nem mindegy azonban, hogy ki kezdeményezi a csókot: amennyiben te, akkor még sok akadály vár rád, azonban ha a másik fél, akkor megkapod azt a tiszteletet, ami jár neked.

Ölelés
Egy álomban nem jelent jót az, ha valaki átölel: arra figyelmeztet, hogy becsapnak téged. Ezért légy elővigyázatosabb, figyelj értékeidre, ne add ki magad túlságosan másnak, mert visszaélhet vele.

Erőszak
Ha álmodban nemi erőszak áldozata vagy, az azt jelenti, hogy egy bizonyos szituációban nagyon rosszul érzed magad, és mielőbb szabadulni akarsz belőle, de valamiért nem tudsz. Ez a tehetetlenség leginkább gyengeségedből adódik.

Meztelenség
Szabadnak érzed magad, nincs semmi, ami megállíthatna céljaid elérésében. Amennyiben valaki mást látsz ruha nélkül, akkor arról a személyről majd megtudod az igazságot, és hogy ez pozitív vagy negatív lesz-e, az attól függ, hogy milyen érzéseket váltott ki belőled meztelen teste.

Szex a jelenlegi pároddal
Két dolgot szimbolizálhat: egyrészt lehet, hogy nagyon elégedett vagy kapcsolatoddal, de az is lehetséges, hogy egy kis izgalomra vágysz. Elképzelhető, hogy párod nem elégíti ki vágyaidat, amit tudatalattid így próbál kompenzálni. Ezek a vágyak nem feltétlenül szexuális jellegűek, a kapcsolat bármely pontjára vonatkozhatnak.

Szex a volt baráttal
Önmagában nem feltétlenül jelenti azt, hogy még mindig szereted. Ha sokáig voltatok együtt, teljesen természetes, ha olykor megjelenik álmodban, hiszen tudatalattid sem felejt. Érdemes megvizsgálni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezett, amelyek jelenlegi párodnak nincsenek birtokában, mert lehetséges, hogy kapcsolatodból ezt hiányolod. A rendszeres, visszatérő álmok azonban jelezhetik azt, hogy még mindig túlságosan kötődsz hozzá és nem tudod elfelejteni.

Szex mások előtt
Amennyiben álmodban szeretkezésednek közönsége van, szeretnéd, ha jobban odafigyelnének rád, mert kissé elhanyagoltnak érzed magad. Ez életed bármelyik területét érintheti. Elsősorban neked kell tenned azért, hogy felhívd magadra a figyelmet.

Szex egy másik nővel
Egy ilyen álom után nem kell megkérdőjelezned szexuális hovatartozásodat, tudatalattid felszínre hozza a benned lakozó kíváncsiságot. Ha azonos neművel szeretkezel, azt jelenti, hogy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, és összességében elégedett vagy jelenlegi életeddel.

Szex egy sztárral
Ha álmodban egy híres emberrel szeretkezel, akkor különlegességre vágysz. Ez leginkább saját magadra vonatkozik, szeretnél több, értékesebb lenni, kiemelt szerepet kapni akár párkapcsolatodban, baráti körödben vagy a munkádban. A csillagok sajátossága a felhajtás, az elismerés, ezekben szeretnél te is fürdőzni.

Szex egy idegennel
Amennyiben álmodban egy ismeretlen emberrel kerülsz intim viszonyba, az jelentheti azt, hogy még magad sem vagy tisztában azzal, hogy mire is vágysz pontosan. Ha szingli vagy, akkor nincs kialakulva benned egy pontos kép arról, hogy milyen partnerrel tudnád elképzelni a jövődet, inkább csak sodródsz. Ha pedig kapcsolatban élsz, akkor lehet, hogy elégedetlen vagy, de magad sem tudod, hogy min kellene változtatnotok azért, hogy ez az érzés megszűnjön benned.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!