Ezért ne tedd közzé a Facebookon az életed

Ma már szinte mindenki a közösségi oldalakon éli az életét, de vajon ez meddig egészséges? Tudatni több száz ismerőssel, hogy hol iszod a kávédat, az még csak egy dolog, de mi van azokkal, akik a szerelmi életüket is ilyen nyíltan kezelik?

Aki nem kíváncsi rá…
A magánélet attól „magán”, mert rád tartozik és arra, aki szerinted belefér ebbe a szűk körbe. Minden kapcsolatban vannak problémák, de ez elsősorban arra a két emberre tartozik. Nyilván vannak olyan ismerőseid, akikkel nem tartod komolyabban a kapcsolatot. Na, ők azok, akik semmilyen körülmények között nem kíváncsiak arra, hogy min kaptatok össze a szerelmeddel.
Sokan azt gondolják, hogyha kiírják facebookra a problémáikat, akkor az majd megoldódik. A rossz hírünk, hogy ehhez még az internet is kevés.
Természetesen létezik a másik véglet is, amikor valaki nagyon szeretné felvállalni élete szerelmét, és ennek szerinte a legjobb módja, a napi 10 darab szívecske küldése. Erre ismét csak azt tudjuk mondani, hogy mi nagyon örülünk mások boldogságának. Na de ennyiszer?

...és aki igen.
Mindenkinek vannak olyan ismerősei, akik szeretnek pletykálni. Erre okot adni ezekkel a kiírásokkal a legkönnyebb. Persze utána nagyon fel tud háborodni az ember lánya, ha mindenki arról beszél, hogy szakított a pasijával, közben nem is.
Általában azokat az embereket érdekli mások magánélete, akiknek nincs saját. Viszont illene azt is szem előtt tartani, hogy a többségnek van.Ami még a pasidnak sem tetszik

Az egy dolog, hogy szereted. Na de elárasztani az üzenőfalát különböző „cuki” idézetekkel, versekkel és képekkel… Erre ő sem vágyik. Tegyük hozzá, jogosan. A szerelmetek nem másoknak szól, hanem kettőtöknek. Kinek szeretnél azzal bizonyítani, hogy világgá kürtölöd?
Szép dolog, hogy szeretitek egymást, de hát ezért is vagytok együtt, tehát ez valahol természetes kéne, hogy legyen.

Nézz magadba

Ami igazán bosszantó ezekben a kiírásokban, hogy nem azért kerülnek ki, mert valaki szerelmes, hanem azért, mert büszke arra, hogy van pasija. Ez több kérdést is felvet. Elsősorban azt, hogy mióta ciki egyedül lenni? Másrészt azt, hogy ők azok a nők, akik azt gondolják, hogy attól lesznek jó csajok mások szemében, ha van párkapcsolatuk. Ez az egész igazából egy kisebbségi komplexusból eredő feltűnési viszketegség, ami nem csakhogy nem tesz jót a kapcsolatnak, de akár tönkre is teheti.

Szépen kérünk mindenkit, akik a fenti cikkben magukra ismertek, azok kicsit nézzenek magukba és gondolkodjanak el arról, hogy miért nem bíznak magukban eléggé.
 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!