Hirdetés

A telt nők jobbak az ágyban?

Az anorexiás modellek divatja ellenére több telt idomokkal megáldott nő él kiegyensúlyozottabb életet, mint vékony nőtársaik. Ki gondolná, hogy az ágyban is kerekebb a molettek élete?

A divatmagazinokban a zörgő csontú modellek százával próbáltak évekig győzködni minket, hogy a tökéletes nő védjegye az idomok nélküli csont- és bőr külső, méregdrága ruhákba bújtatva. Miután a csapból is a pehelykönnyű, törékeny nő eszménye folyik, egy idő után nem csak szépnek láttuk, de hasonlítani is akartunk az egykori Vénus-szobor egytizedét kitevő modellekre.

Előtérbe kerültek a teltebb hölgyek
Az utóbbi években azonban a teltebb nők újra előtérbe kerültek, és bár a divatmagazinok nádszálmodellekkel indított támadását nem egykönnyen tudjuk kiverni a fejünkből, a molettebb nők lassan kezdik elhinni, hogy vannak még férfiak, akik a média által sugallt eszményképnek ellenállva inkább a kerek idomokkal megáldott nőket részesítik előnyben.

Persze nem lehet a férfiakat hibáztatni azért, mert miattuk akarunk a magazinok sztármodelljeire hasonlítani, hiszen mi nők sem egyformán szeretjük a vékony, az izmos vagy a mackós pasikat, embere válogatja. Okolhatnánk a médiát is, de a törékeny nőideál világában az újságok is csak a profitért dicsőítették és tették címlapra a negyven kilót épp súroló modelleket.

Sovány vs. molett nők
A csontsovány női ideálnak bedőlő férfiak legnagyobb döbbenetére egy nemrégiben készített német közvéleménykutatás megcáfolta, hogy mindenben a vékonyabb nők lennének a jobbak. A kutatás azért is megdöbbentő, mert a nádszál és a teltebb lányok közti harc apropója az ágyban nyújtott teljesítmény volt.

A felmérés során ötezer öt és húsz kiló közti súlyfelesleggel rendelkező hölgyet kérdeztek szexuális életükről és az eredmények vékonyabb nőtársaikkal összevetve sokakat megleptek.
Míg a vékony nők csupán 29 százalékának van minden alkalommal orgazmusa, ez az arány a teltebb nőknél már 47 százalék, ráadásul a megkérdezett molett nők 85 százaléka állította, hogy roppant mód élvezi a szexet.

Több szex és harmonikusabb élet?
A dundi nők válaszai a szexuális élet gyakoriságában is eltéréseket mutattak, hiszen míg a vékony nők átlagosan heti kétszer szeretkeznek, a pár kiló súlyfelesleggel megáldott társaik 38 százaléka hetente kétszer-háromszor, 18 százalékuk hatszor, két százalékuk pedig naponta bújik ágyba kedvesével.

A telt idomokkal rendelkező nők ráadásul sokkal többször jókedvűek, amit gyakran tapasztalhatunk a mindennapi életben is. A molettebb nők többet törik a fejüket azon, hogyan dobhatnák fel kapcsolatukat és csalhatnának mosolyt párjuk arcára, így nem csak a mindennapok vidámabbak és kiegyensúlyozottabbak velük, de ők maguk is harmonikusabb életet élnek.
 

Címkék:

Szólj hozzá Te is!