A legromantikusabb esküvői helyszínek

Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín kiválasztása. Ma már igen széles a választék, szinte csak a fantáziánk szab határt.

Szinte minden nő már kislánykora óta a tökéletes esküvőről álmodozik, így amikor sor kerül az eljegyzésre, megkezdődik a lázas tervezgetés. Mivel jó esetben, csak egyszer állunk oltár elé, ezért azt szeretnénk, ha minden mesébe illő lenne. Íme, néhány különleges színhely, amely igazán különlegessé teheti az esküvőnket.

Tengerparti esküvő
Sokunk álma válna valóra, ha egy gyönyörű homokos tengerparton kelhetnénk egybe életünk párjával.  Az egyik legkedveltebb helyszín Ciprus, ami nem meglepő, hiszen a legenda szerint ezen a meseszép szigeten emelkedett ki a tenger habjaiból a szépség és a szerelem Istennője. Ezért is nevezik Ciprust Aphrodité szigetének vagy a szerelem szigetének. A kristálytiszta tenger, a simogató napsütés és a forró homok gondoskodik arról, hogy igazán csodálatos legyen az esküvő napja.

Mint egy királylány
Melyik nő ne álmodott volna arról, hogy királylány legyen? Ha nem is örökre, de legalább egy napra annak érezhetjük magunkat, ha a házasságkötés helyszínéül egy kastélyt választunk. Igazán ünnepélyes színtér, amely tökéletesen fenségessé varázsolja a nagy napot. Ha pompára és eleganciára vágyunk, akkor nehezen találhatnánk megfelelőbb helyet.

Romantikus és meghitt
Romantikus lehet kimondani a boldogító igent messze a város zajától, egy erdő sűrűjében, ahol a természet megérinthető. Tiszta levegőn, hallgatva a madarak csicsergését túlontúl meghitt pillanatokat élhetünk át.

Hajón
Szintén egyedülálló élményt nyújt, ha egy hajón kelünk egybe. Különleges választás, ha esküvőnket Pest és Buda között a Dunán ringatózva tesszük emlékezetessé. Az egyébként is feledhetetlen élményt fokozza az elénk táruló kilátás.

Víz alatt és fellegek felett
Vannak, akik extrémebb esküvőkről álmodoznak, és a nagy napjukat szeretnék összekötni egy kis kalanddal. Számukra ideális lehet, a légi házasságkötés, ahol egy hőlégballonban fogadhatunk örök hűséget egymásnak. Lehetőség nyílik víz alatti esküvőre, ebben az esetben a menyasszonyi ruhát a búvárruhára lehet felhúzni. Nem akadály, ha még nem búvárkodtunk, ugyanis néhány óra alatt segítenek elsajátítani a szükséges tudnivalókat. Természetesen a násznép is részese lehet a ceremóniának, de stílszerűen búvárfelszerelésben.

 

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!