A legjobb szexpózok, melyeknél a férfi irányít

A jó szex alapja, hogy legyen benne tűz, vágy és odaadás. Amikor a férfi a dominánsabb fél, a nőnek lehetősége van elengedni magát, kikapcsolni, és csak az élvezetekre koncentrálni. Korábbi cikkünkben azokat a pózokat mutattuk be, melyeknél a nő irányít. Most a férfiaké a főszerep!

Gyönyör zárt lábak között
A misszionárius póz egy továbbfejlesztett változata, ami sokkal kielégítőbb és sokkal intenzívebb élmény lehet, mint klasszikus társa. A mi dolgunk, hogy hanyatt feküdjünk, és összezárt lábakkal várjuk a partnerünket. Talán furán hangzik, de igen kellemes érzés, amint kedvesünknek éppen csak hogy van helye becsusszanni lábaink közé, hiszen ezzel különösen érzékeny pontokat fedezhet fel. A behatolás így nem lesz túl mély, ám annál bizsergetőbb neki, és nekünk is. A csikló itt különösen jól stimulálható, így nem kizárt a többszöri orgazmus sem, de ha ez mégsem következne be, a hosszan elnyújtott szeretkezés garantált. A férfinek pedig az okozhat őrületes élményt, hogy bár ő irányít, nem tud olyan hevesen és mélyen mozogni bennünk mégis nagyon hamar eljuthat a csúcsra.

Felajzott íj
Ez a póz szintén a misszionáriusnak egy verziója. A mi szerepünk ez esetben a hátunkon való fekvésen kívül az, hogy úgy helyezkedjünk, hogy a lábszáraink lelógjanak az ágy végénél a földre. A karjainkat nyújtsuk a fejünk fölé. Testünk így megfeszül, akárcsak a felajzott íj. Kedvesünk pedig az ágy végében állva, vagy térdelve (attól függően, milyen magas az ágy) behatol. Ha úgy kényelmesebb, tegyünk a fenekünk alá néhány párnát, hogy jobb szögben csusszanhasson be. Partnerünk a kezein támaszkodjon meg mellettünk az ágyon, vagy a csípőnket megragadva diktálja az aktus ütemét.

Rombuszt formálva
Szintén a nő fekszik a hátán, a férfi dominanciája itt is kiemelkedő fontosságú. Mivel ő van irányító szerepben, különösen figyelnie kell partnere reakcióit. Ugyanis a póz igen mély behatolást tesz lehetővé, így bármiféle fájdalom vagy kényelmetlenség észlelésekor le kell lassítania, nehogy túl hevesen mozogjon. Emeljük a térdünket a melleinkhez, de csak, hogy kényelmes legyen, és talpainkat érintsük egymáshoz. Ezáltal rombusz forma fog kialakulni a lábainkból. Ekkor párunk behatol, de közben felsőtestét a lábainkhoz préselve ránk nehezedik. Nagyon kényeztető póz, a G-pont is jól megközelíthető vele, de vigyázni kell, nehogy meghúzódjon egy izmunk, vagy megerőltessük magunkat. Szépen, fokozatosan haladjunk vele, és minden alkalommal kicsit tovább fogjuk bírni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!