Töltött cukkini olívabogyós szárnyas hússal - Nyári finomság

A nyári szezonban a zöldségválaszték szinte végtelen, a grillezéshez pedig nem is választhatnánk jobb köretet a szezonális zöldségeknél magas vitamin- és rosttartalmuk miatt. Borda Attila séf ezúttal egy isteni töltött cukkini receptet oszt meg velünk!

Hozzávalók​

  • 4 db közepes cukkini
  • 25 dkg darált csirkecomb és csirkemell
  • olívabogyó (ízlés szerint)
  • 10 dkg reszelt sajt
  • fűszerek: só, bors, bazsalikom, menta

Elkészítése​

A cukkiniket félbe vágjuk, majd a húsukat félig kikaparjuk kiskanállal. A darált csirkehúst összevágott olívabogyóval és a kivájt cukkini hússal összekeverjük, kis reszelt sajtot keverünk hozzá, és ízesítjük sóval, borssal, tépett bazsalikommal és mentalevéllel. A parázs fölé helyezzük olajozott alumínium tálcába, majd kb. 15 perc alatt készre sütjük. Tálaláskor nagyobb darabokra vágjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: modernmagazin.com ; Forrás: Spirit Hotel

Oldalak

Lifestyle
Egy gimnazista úgy érezte, hogy volt egy idős férfi, aki mindenbe bele akart kötni. Később neki a súlyát is elkezdte erősen kritizálni.
Sztárok
Gáspár Győző már tudja jól, hogy mi lesz a titka annak, ha visszakerül a képernyőre. A végén persze még az is lehet, hogy igaza lesz.
Lifestyle
Igyekszünk tudatosan vásárolni, és sokan fordulnak már az olcsóbb, saját márkás termékek felé a szupermarketekben. Viszont tudod, hogy valójában mit teszel ilyenkor a kosaradba?